Fotogenieker worden met 10 simpele trucjes

Beauty door Amy

Niet iedereen is even fotogeniek en de camera is ook echt niet onze beste vriend. Gelukkig zijn er daarom trucjes om minder awkward op foto’s te staan. Dus zeg maar gedag tegen je onderkin en hallo tegen je mooie kaaklijn!

We zijn niet allemaal zo flawless als Beyoncé en dat is helemaal niet erg. Want met deze simpele trucjes kan jij net zo fotogeniek op de foto staan als Queen B!


1. Iedereen heeft zo haar “goede kant”, maar volgens verschillende onderzoeken is de linkerkant van je gezicht net wat aantrekkelijker.


Bron

2. Als je een selfie maakt samen met je vriendinnen, moet je zorgen dat je net zo ver van de camera af staat als zij dat doen. Zo voorkom je dat jij als een reus op de voorgrond staat en je vriendinnen worden geblokt door jouw gezicht.

3. Als er van een iets lager punt een foto van je wordt geknipt oog je een stuk langer.

4. Voor een smaller gezichtje en om wat meer diepte te creëren kan je het beste je gezicht een klein beetje draaien. Oh, hallo jukbeenderen!

5. Als er een foto van je gemaakt wordt als je zit, neem dan de foto van een wat hoger standpunt. Hierdoor is je kaaklijn goed te zien.

6. Zorg dat je helemaal in beeld bent. Helemaal van top tot teen! Zo oog je een stuk langer en slanker.

7. Duw het topje van je tong achter je boventanden, zo krijg je een mooie natuurlijke lach en het zorgt ervoor dat de contouren in je gezicht beter uitkomen. Plus het zorgt ervoor dat je niet staat te grijnzen als een idioot.


Bron

8. Zorg dat je met je gezicht naar het licht kijkt, maar let er wel op dat de foto niet te overbelicht wordt.

9. Als je je schouders iets naar beneden drukt en je kin iets optilt voorkom je dat je een onderkin hebt op foto’s.


10. Er is een reden waarom Hollywoodsterren met de benen kruislings over elkaar op de foto staan - zie foto hierboven. Als je je benen kruist en met je zij naar de camera staat oog je een stuk slanker.

Weet jij nog een goede techniek voor het maken van een foto?