Exclusieve beautyproducten in deze extra Beautybox: COSMANIA

Beauty door Redactie Ze.nl

Het is weer tijd voor warme chocolademelk, dikke truien, open haarden én de nieuwe Beautybox! Deze extra editie is heel speciaal: dit is de exclusieve COSMANIA Beautybox die bestaat uit negen heerlijke internationale beautytoppers.


This Works - Sleep Plus+ Pillow Spray - 5ml - €5 
This Works komt met de oplossing voor slaapproblemen. De Sleep Plus+ Pillow Spray zorgt met de lavendelgeur voor op je kussen ervoor dat je ontspant en sneller in slaap valt.
 
Cowshed - Shower gel - 30ml - €4,50
Cowshed is een loeilekker Engels spa merk, bekend van Soho House hotels. Cowshed heeft voor elke moo(d)swing een bijpassende oppeppende shower gel, bestaand uit pure essentiële oliën. Alleen al de naam van deze shower gel deed ons al lachen, dit is namelijk “horny cow”. Wij zijn al helemaal opgepept.
 
Inglot - Freedom System Palette Eyeshadow 2 - Fullsize - €14
Speciaal voor deze box biedt Inglot jou het Freedom System. Hiermee kun je zelf heel makkelijk een eigen kleurenpalet samenstellen, afhankelijk van jouw favoriete kleuren. Om te beginnen heeft Inglot er al één kleur ingedaan, the rest is up to you.
 
Mario Badescu - Glycolic Foaming Cleanser - 29ml - €4,50
De Glycolic Foaming Cleanser is een diepreinigende cleanser én peeling van Mario Badescu. De exfoliërende werking van het glycolzuur zorgen ervoor dat verkleuringen van de huid, zoals pigmentvlekjes, verminderen en het maakt de huid stralend en glad.
 
Mario Badescu - Super Collagen Mask - 13 ml - €6,50
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het een anti-aging masker. Dit Super Collagen Mask is perfect voor een gevoelige huid die eventueel een (preventieve) lift kan gebruiken. Het masker is gebaseerd op collageen dat verstevigt, voedt én de elasticiteit van de huid vergroot.
 
SteamCream - Natural Moisturizer - 25ml - €7,50
Deze moisturizer is een alleskunner. De on-the-go blikjes van SteamCream zijn perfect voor een weekendje weg, maar ook voor hup, in de tas. Je kunt hem aanbrengen op elk plekje op de huid, op elk moment van de dag. Zo kun jij de hele dag genieten van een glow.
 
Paula’s Choice - Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum - 7ml - €13
Dit serum is een echt powerserum. Het moderne Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum van Paula’s Choice bevat krachtige antioxidanten en retinol waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen en je huid steeds gladder en steviger wordt. Misschien denk je nu nog niet aan rimpels, maar het werkt ook preventief.
 
SachaJuan - Hair Repair - 100ml - €14
Het haarmasker van Hair Repair van de professionele haarverzorgingslijn van SachJuan doet zijn werk om jouw lokken weer gezond, sterk en glanzend te maken. Zo heb jij na al dat zoute zeewater van afgelopen zomer binnen no time weer glanzende lokken.
 
Aurelia Probiotic Skincare - Firm & Revitalise Dry Body Oil - 5ml - €4,50
Deze olie is verslavend lekker! Het verstevigt de huid met een voedende en verfijnde multifunctionele “droge” body olie. De olie bevat een weelderige mix van essentiële en verstevigende oliën.
 

Deze exclusieve Beautybox kost €24,95 en heeft een waarde van €70.
Inmiddels zijn de Cosmania boxen uitverkocht, maar houd Facebook in de gaten, want vanaf volgende week komt er nog een beperkt aantal beschikbaar!

Wat vind je van deze Beautybox?