Typisch: Dingen die wij vrouwen altijd doen

Lifestyle door Anniek
Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Yeah right. Daar geloven we dus geen snars van. Waar echter wel een kern van waarheid in zit, is dat wij vrouwen typische dingen uitvreten. En dáár begrijpt menig man weer niks van.
 
Of we nu samen naar het toilet gaan, zeuren over ons gewicht, honderdduizend keer die ene Disney-film kunnen kijken of snakken naar chocolade tijdens that time of the month. Mannen zullen nooit begrijpen dat we…
 
... klagen dat vriendlief altijd zijn eigen shows kijkt als jij bij hem bent, maar dat we hem wel dwingen om mee te kijken met die van ons.
 
... 'even' op internet gaan om één ding te bestellen. En oeps! Ineens zit ons hele mandje vol en hebben we ons salaris van deze maand uitgegeven.
 
... constant tegen iedereen roepen dat we echt een heeeeekel hebben aan Justin Bieber en Selena Gomez, maar in onze eigen tijd stiekem meejammen met hun nieuwste liedjes.
 
... in elke winkelruit ons haar checken. Want het moet gewoon altijd goed zitten, oké?
 
 
... overal waar we komen de concurrentie checken. 'Hoeveel mannen lopen hier en hoeveel vrouwen? En hoeveel vrouwen zien er beter uit dan ik?'
 
... 'blij' zijn als we griep hebben, want dan vallen we een beetje af. En ja, we weten dat dit niet de meest gezonde gedachte is. Sorry.
 
... per se willen doorlopen op schoenen waar we blaren van krijgen, want ze zijn te duur om in je kast te laten staan.
 
... nieuwe dingen kopen puur omdat ze er leuk uitzien, maar niet omdat we ze echt nodig hebben.
 
... iets móéten kopen als het in de aanbieding is. Dat kan gewoon niet anders, het zit in ons systeem.
 
... altijd van alles in onze tas hebben zitten, terwijl we het nooit gebruiken. Maar eruit halen, ho maar.
 
 
.... altijd alles uitstellen. Diëten, werken, afspreken. We komen er gewoon nooit aan toe.
 
... heel lang nadenken over iets, om het vervolgens toch maar niet doen.
 
... iedereen in het verkeer verrot schelden als ze fouten maken, maar het niet erg vinden als we ze zelf maken.
 
... random gesprekken aangaan met vrouwen in de wc als we dronken zijn. "Nieuwe best friends forevaaaaah!"
 
... onbewust Bambi-ogen opzetten als we met iemand van het mannelijke geslacht staan te praten. Je weet maar nooit wat voor effect het kan hebben.
 
... willen horen dat we er goed uitzien, om het daarna snoeihard te ontkennen. "Nee hoor, ik zie er echt uit als een lijk vandaag."
 
 
... hakken dragen om er langer uit te zien, maar door de knieën gaan als we op de foto moeten. Waarom? Tja, daar hebben we ook niet echt een goed antwoord op.
 
... ons haar krullen als het steil is, maar stijlen als het krult. Whut?
 
... een man willen die ons behandelt als een prinses, maar toch altijd eerst voor de badboys gaan. Want die zijn woest aantrekkelijk.
 
... boos worden op mannen omdat ze in onze droom iets verkeerd hebben gedaan.
 
... het niet erg vinden om gezien te worden in bikini, maar het in ondergoed een heel ander verhaal is. Dat voelt gewoon anders. Deal with it. 
 
Welke typische vrouwendingen doe jij altijd?