7 Dingen die je echt tegen een man moet zeggen

Lifestyle door Renée

Na het lezen van de kop denk je vast: tijd voor dirty talk, maar niets is minder waar. Het is tijd om serieuzer te worden. Heb je een relatie? Dan verberg je waarschijnlijk weleens bepaalde emoties. Toch is het goed om je vriend/scharrel/... op de hoogte te brengen van de volgende dingen.


1. Als iets je dwarszit. Je kunt tot op een bepaald niveau van alles slikken - no pun intended - maar op een gegeven moment moet je frustraties toch echt eruit laten. Grote kans dat je anders je keihard afreageert op je vriend. Niet cool.
2. Als je orale seks wil. Hij geeft toch ook aan dat hij gepijpt wil worden? Jij mag ook best om oraal vragen. Laat 'm daarna ook weten dat je het lekker vond.


3. Als je weet wat je wil eten. Wanneer jullie allebei tegen de Vraag der Vragen aanlopen kun je beter maar meteen zeggen dat je zin hebt in pizza en niet in boerenkoolstamppot.
4. Als je me-time nodig hebt. Heb je even geen zin in een vent om je heen? Vertel het hem.


5. Als je serieuzer wil worden met hem. Aan het begin van een relatie is het altijd lastig om dé stap naar een serieuze relatie te zetten. Als jij daaraan toe bent is het beter om het maar te zeggen, dan weet je meteen waar jullie staan.
6. Als zijn kledingstijl je niet bevalt. Het is niet netjes om te zeggen dat je de combi van zijn groene broek met grijze T-shirt afschuwelijk vindt. Wat je wel kunt doen is met hem naar de winkels gaan in hem in de juiste (mode)richting te sturen.


7. Als je niet bent klaargekomen (en hij daarnaar vraagt). Weet je, eerlijkheid duurt het langst. Help hem desnoods een handje om je wel te laten komen.

Bron, bron