Items voor een complete look onder ?50

Fashion door Priscilla N.
Naar je werk gaan, een dagje shoppen, uiteten gaan, stappen; allemaal gelegenheden waarvoor je een andere outfit uit de kast trekt. Voor elke gebeurtenis hebben wij twee items verzameld die samen niet meer dan 50 euro bedragen!

1. Naar je werk gaan

Op je werk wil je er wel leuk uitzien, maar niet al teveel opvallen. Althans, niet op de verkeerde manier. De jerseyjurk in combinatie met de veterschoenen geeft precies de juiste 'opval-dosis' voor een dag op kantoor. Eventueel zou je de outfit nog up kunnen spicen met een panty of maillot.
 

2. Shoppen
Als je een dagje shoppen op de planning hebt staan dan zijn er slechts twee dingen belangrijk; comfortabele schoenen en een grote tas. Je vraagt je nu misschien af: "Waarom een grote tas?" Nou, daar kun je lekker makkelijk je aankopen in kwijt en hoef je niet rond te lopen met tig tassen. Nog een pluspuntje; omdat je geen plastictassen meeneemt uit de winkels ben je ook nog eens milieuvriendelijk aan het shoppen. Waarom je makkelijk schoeisel aan moet trekken hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen!
 

3. Eet-date
Een eet-date is de perfecte gelegenheid voor hoge hakken, je hoeft er toch niet op te lopen/dansen. Eindelijk een kans om je voeten in dit sexy schoeisel te steken. Heb je een eet-date met een potentiele lover, laat dan niet te veel huid zien. Je wilt natuurlijk niet de verkeerde indruk wekken. Kies daarom voor een classy blouse. De strikblouse is hier bij uitstek hét geschikte ensemble voor. 
 

4. Uitgaan
Ga je een avondje clubben, dan mag je wat ons betreft best wat huid laten zien. Lekker die croptop aan! Je tasje mag ook lekker opvallen. De goude tas hieronder maakt je stapoutfit net wat feestelijker. Een beetje bling bling is wel veroorloofd in de avonduren!
 

ASOS Crop Top with Gold Belt Trim €19.12 via Asos

In welk setje zie jij jezelf wel lopen?