Liefde / Intiem
Intiem

Waarom je niet onzeker hoeft te zijn over je poes


“Vrouwen die bier drinken hebben toch een stinkende doos?” Wij vrouwen moeten regelmatig onzin en domme grapjes over onze punani aanhoren. En natuurlijk kloppen die helemaal niet, maar toch kunnen we er onzeker van worden. 

Waar mannen weinig schaamte kennen, kunnen wij ons nogal eens onzeker voelen over ons lichaam. Maar dat is natuurlijk nergens voor nodig. De heren hebben namelijk in de slaapkamer nog maar oog voor één ding en dat is een wippartij.
 

Schaamhaar
In principe interesseert het ze niet hoe de begroeiing van je doos erbij staat, zolang ze kunnen zien dat je het iets trimt down under zullen ze er niks om geven. Iedere kans die een vent heeft om een vrouw in bed te krijgen zal hij pakken.
 
Grootte
Hoe groot of hoe klein je puni is maakt voor de heren ook echt niet uit. Zolang je geen wereldrecord breekt met de grootte zit je wel veilig...
 
Lippen
De één heeft nou eenmaal lippen die wat langer zijn dan die van de ander. En je hoeft jezelf ook echt niet te vergelijken met de pornopoezen die je ziet op tv of in de bladen, want zo ziet die er bij de meeste vrouwen ook niet uit.
 
Geur
Er is een reden waarom ze geen parfum hebben met deze geur. Een flamoes ruikt nu eenmaal niet naar roosjes... Zolang je je regelmatig doucht en zorgt dat alles schoon is daar beneden is er niks aan de hand. Als je vagina altijd een hele sterke geur heeft, is het misschien wel slim om eens een bezoekje te brengen aan je huisarts.

Ondergoed
Dat hij het misschien wat minder aantrekkelijk vindt als jij een granny pants draagt is te begrijpen, maar je hoeft echt niet altijd een reetveter voor hem aan te trekken. Een mooie hipster doet al veel. Ze geven namelijk toch meer om de inhoud dan om de verpakking!
 

 
Klaarkomen
Altijd tegelijkertijd klaarkomen, weer zo’n dingetje voor in een film. In real life komt dit echt niet altijd voor. Sterker nog: niet iedere vrouw komt tijdens elke sekssessie klaar. Praat er met elkaar over. Hij kan je vast een beetje helpen!
 
Glijmiddel
Het is niet alleen voor de oudere vrouw, het gebruiken van glijmiddel is namelijk niets om je voor te schamen.
 
Windje
Je punani maakt nou eenmaal vreemde geluiden tijdens de seks, denk maar aan een potje Silly Putty waar je vroeger je vingers in stak. Daar schaamde je je toch ook niet voor? Zolang je het niet tijdens de daad ter sprake brengt is het niets om je voor te schamen. “Hoorde je dat? Smerig hè?”.
 
Smaak
Oké misschien is dit niet iets waar wij ervaring mee hebben maar iedere vagina heeft een andere smaak, ook hier kunnen we vrij weinig aan doen. En dat is ook helemaal niet erg, want wat was de laatste keer dat jij de leuter van je bedpartner naar aardbei vond smaken? Juist, I made my point.

Ben jij weleens onzeker over je punani?