De voordelen van friends with benefits

Intiem door Anniek
Een relatie? Houd toch op! Jij bent nauwelijks in staat om je cactus één keer in de maand water te geven. Laat staan dat je echt aan iemand gebonden bent. Nee hoor, jij ziet de voordelen wel in van friends with benefits. Wij ook!
 
Seks
Voorspel is leuk. Orgasmes zijn leuk. Seks is gewoon fantastisch en dat is het nog meer als er verder niets bij komt kijken. In een friends with benefits-relatie draait het 100 procent om de seks en wat kan er dan fout gaan? Precies: helemaal niks. Dus ga als twee konijnen tekeer, maak de buren horendol met het eindeloze gekreun en laat jezelf helemaal verwennen. Want seks is leuk en dus moet je het doen, heel veel en heel vaak. 


 
No strings attached
Nee hoor, jij hoeft al die emotionele bagage niet. Jouw cactus is al genoeg verantwoordelijkheid voor je, je hoeft er niet iemand bij om alles mee te delen. Seks zonder gevolgen is prima; je loopt na afloop gewoon weg en gaat verder met je leven. Ideaal.
 
Helemaal hoe jij het wilt
Je kan het doen waar je wilt, wanneer je wilt, met wie je wilt en zo vaak als je wilt. En is de seks slecht? Dan ben jij snel genoeg weg. Je hebt totaal geen verplichtingen en dat is heerlijk.  
 
Het kost nauwelijks tijd of geld
Als je in een relatie bent, moet je altijd tijd vrijmaken voor de ander. En je doet dingen samen, zoals naar de bioscoop gaan of uit eten. Blegh, daar ga jij je zuurverdiende centen echt niet aan uitgeven. Casual seks kost geen drol en de tijd die je erin steekt kun je zelf managen. Heb jij een maand geen zin, dan gebeurt er dus een maand niets. En wil je vervolgens acht keer per week een vluggertje, dan kan dat gewoon. Geen probleem.
 
Je kan experimenteren 
Seks in een vliegtuig? Sure. Een keertje iets in je poeperd proberen? Ga ervoor! Alles kan en alles mag, dus experimenteer er lustig op los. Zorg er alleen wel voor dat je het veilig doet, dat is het enige.


 
Je hoeft niet vrolijk of beleefd te doen
Wil jij gewoon even die rotdag van je afneuken en heb je echt geen zin om een vrolijke kop te trekken terwijl je dat doet? Bel je friend with benefits! Je hoeft geen verplichte praatjes te maken, je hoeft zelfs helemaal niets te zeggen als je dat niet wilt. Het is heel simpel: erop, erin, eruit, eraf. Jouw dag wordt iets beter en je hoeft er bijna niets voor te doen. Dat noemen we een goede oplossing.
 
Geen drama
Je hoeft geen hele break-up drama's mee te maken. Als jullie geen friends with benefits meer willen zijn, is dat helemaal oké. Dan is het 'veel plezier met de rest van je leven en tot ziens'. Zo makkelijk gaat dat. 
 
Zou jij een friend with benefits willen hebben?