7 goede excuses om te scharrelen

Intiem door Liesbeth
Een belletje middenin de nacht, erotische whatsapp’jes, stoute foto’s…  We mogen dan wel geen relatie hebben, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen zín meer hebben! Zeven goede scharrelexcuses op een rijtje.
 
1.       Wel de lusten, niet de lasten
Tijdens een relatie is er regelmatig gedoe. Mee naar zijn ouders, die veel te knappe vrouw op z’n werk, dat vage berichtje op Facebook... Kijk, bij een scharrel hoef je je daar allemaal niet druk over te maken. Geen gezeik, gewoon seks! 
 
2.       Attention please
Aandacht is heerlijk. Iedere vrouw wil aangeraakt en gezoend worden. Maar als je geen relatie hebt, is er niemand die zegt hoe mooi je bent of hoe leuk je lacht. Een scharrel kan een hoop goed maken. Want hij laat je weten dat hij je wil. Hij geeft je aandacht.

3.       Spannend
‘Waar ben je..? Ik wil je.’ ‘Ik kijk tv... wat heb je aan?’ Die berichtjes die over en weer gaan... Waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt, maar waarnaar niemand mag vragen. Want wat ga je dan zeggen? Maar die spanning is heerlijk!
 
4.       Op bestelling
Er zijn veel voordelen aan vrijgezel zijn (de hele week stappen als je dat wilt, zoenen met jan en alleman, alle tijd voor vriendinnen). Maar eerlijk is eerlijk, nadelen zijn er ook zéker. Geen seks, bijvoorbeeld. Dat is een groot nadeel als je het mij vraagt. Máár, daar is een oplossing voor; hallo scharrel! Wil je seks? Dan regel je seks.
 
5.       Geen verwachtingen
Een scharrelrelatie is gebaseerd op seks, niet op verwachtingen. Je weet allebei precies hoe de (spreekwoordelijke!) vork in de steel zit, en dat is nou juist het fijne eraan. Je weet dat er geen diepzinnige gesprekken gaan komen of dat er eerst een gezellig praatje moet plaatsvinden. Dat is allemaal nergens voor nodig, want het gaat gewoon om seks. En tuurlijk, als het gezellig is, is dat mooi meegenomen.
 
 
6.       Tussendoortje
Eigenlijk wacht je op de ware, maar wáár die ware uithangt daar ben je nog niet achter. En om nou eenzaam en alleen te gaan wachten is ook zo ongezellig. Dus een beetje seksen tussendoor, dat kan geen kwaad toch? Waarom niet?
 
7.       Experimenteren
Scharrelen is eigenlijk een soort persoonlijke ontdekkingstocht. Je kijkt wat rond, probeert het een en ander en kijkt waar jouw grenzen liggen. Om je eigen grenzen te leren kennen, is experimenteren essentieel. Dus kom maar door met die scharrel!
 
Heb jij een scharrel?