Seks & relaties / Relaties
Relaties

Hij volgt zijn lul, jij verkoopt zijn spul!

Wanneer je relatie wordt beëindigd, heb je geen zin om tegen al zijn spullen aan te kijken. Verbranden klinkt zo dramatisch en weggooien is ook zonde. Er staat je maar één ding te doen: zijn spullen verkopen. Deze website helpt je daarmee!

Als je hart aan diggelen is geslagen door de vent met wie jij de rest van je leven wilde delen, is het noodzakelijk om je van al zijn spullen te ontdoen. Zijn servies kapot gooien tegen de muur, zijn overhemden kapot knippen en zijn auto bekrassen lucht misschien wel op, maar je kunt zijn troep veel beter verkopen. Hou je er tenminste nog een flinke duit aan over!


Twee vliegen in één klap
Op de site Never Liked it Anyway kun je de troep van je ex verkopen waar je niet meer tegenaan kunt kijken. Maar ook de spullen die je aan je ex doen denken of die hij je ooit heeft gegeven, kun je verhandelen op de site. Dus aan die zilverenring met diamantjes die je voor jullie 1-jarig samenzijn hebt gekregen, kun je nog flink verdienen. Cha-ching! Daarnaast is verkopen van zijn shit veel veiliger dan het ritueel verbranden ervan. Twee vliegen in één klap dus. Ideaal!

Je kunt de site zien als een soort Marktplaats, maar dan voor vrouwen die van hun ex’ troep af willen. Zeker wanneer je ex-lover buiten de pot heeft gepist en je hem nooit meer wenst te zien, is het fijn om zijn spullen te dumpen op het internet.


Real world price versus break up price
Alles wat je aan je ex doet herinneren, kun je dus kwijt op deze site. Het gaat natuurlijk wel om tweedehands spullen, dus de oorspronkelijke prijs zul je er niet voor krijgen. Gelukkig hoef je de spullen niet te prijzen naar emotionele waarde (die twee karaatsring zou dan triest weinig opleveren). Op de site kun je invoeren hoeveel de ‘real world price’ bedraagt en hoeveel je moet neerleggen voor de ‘break up price’. Voor mensen die op zoek zijn naar een tweedehands trouwjurk, kan dit flinke voordelen opleveren, daar staat de site namelijk vol mee!

Door deze site ben je dus én van je ex’ spullen af én je verdient er nog eens aan ook. Wij zijn verkocht! 

Zou jij je ex' zijn spullen verkopen?