Filmseks versus echte seks

Intiem door Sabine

We vinden het heerlijk om met onze vriend de koffer in te duiken. Alleen er komt soms best wel wat gestuntel bij kijken. In films zie je natuurlijk niets van dit gepruts. Maar er is ook een enorm verschil tussen filmseks en echte seks!

Wanneer we gespannen naar een sci-fi film als Star Wars kijken, weten we dondersgoed dat het allemaal niet echt kan. Wanneer we naar een romcom kijken, denken we dat echter niet zo vaak. En dat terwijl seksscènes in een film ook gewoon pure fictie is. In het echt gaat een potje rampetampen er wel anders aan toe. In films…

… match het tapijt altijd met de gordijnen. Dat terwijl jij vaak je lover bespringt in een groene string die vloekt bij je zuurstokroze beha.  

… zie je nooit dat de sokken worden uitgetrokken terwijl ze wel poedeltje naakt in het bed liggen.

… worden alle kleren sowieso zonder problemen uitgetrokken. Ook die behasluiting met vier haakjes is voor hem geen probleem. Jouw vriend mag zo een kwartier uittrekken voor het openen van je beha.

… wordt voorspel altijd overgeslagen. De vrouwen zijn bloedjegeil van zichzelf en hebben geen voorspel nodig.

 … bereiken zowel mannen als vrouwen altijd een orgasme tijdens de daad.

… en vaak bereiken ze die nog tegelijkertijd ook. Was het maar waar…

… verstopt iemand zijn hoofd altijd onder de dekens wanneer hij of zij orale seks geeft. Hállo hé, dat is toch veel te warm?!

… worden de meest ingewikkelde standjes moeiteloos volgehouden. Hij heeft er geen enkele moeite mee om zijn verovering gedurende de hele vrijpartij tegen de muur omhoog te duwen.

… zijn vrouwen nooit ongesteld. Behalve Bridget Jones dan. Alles zat haar ook tegen.

… maakt niemand zich zorgen om enige vorm van voorbehoedsmiddelen en wordt er gewoon zonder condoom gevrijd. Ook een stel dat voor het eerst met elkaar in de kroonluchters hangt, laat condoomgebruik voor wat het is.

… wordt het licht altijd aangelaten. Wij weten niet hoe snel we het licht uit moeten knippen wanneer de kledingstukken in het rondvliegen.

… zijn de benen altijd gladgeschoren. Hoe oneerlijk.

… zie je nooit een vies behaarde bierbuik. Nee hoor. Sickpacks met een sexy navelbaard. En als de persoon in kwestie wel een buikje heeft, wordt deze simpelweg niet gefilmd. Zo werkt het in het echt natuurlijk niet. Jouw vriend ziet je foodbaby duidelijk zitten wanneer jullie van bil gaan.

 

 … zijn nooit ongemakkelijke seksgeluiden te horen. Nooit.

… heeft niemand ooit last van kramp terwijl jouw spieren altijd samentrekken wanneer jullie de doggy style-positie aannemen.

… rolt het stel zo van elkaar af. Nergens zie je dat de man zijn pielemans van het condoom ontdoet of hoe de vrouw een vergeefse poging doet om het kwakje ergens mee op te vangen.

… bedekt de vrouw na de daad haar hele lichaam altijd krampachtig met de deken. Ook sleept ze diezelfde deken (o ja, er zijn altijd twéé dekens) met zich mee wanneer ze zich wil omkleden of naar het toilet wil. Alsof haar bedpartner zojuist haar private parts niet heeft gezien.

Welke filmseks is volgens jou het meest onrealistisch?