Zo avontuurlijk zijn we binnen (en buiten) de slaapkamer

Intiem door Sabine

Zeker wanneer jij en je lover al een langere tijd samenzijn, wordt het tijd om eens te gaan experimenteren tussen de lakens en daarbuiten. Maar welke seksuele capriolen durven we eigenlijk uit te halen binnen en buiten de slaapkamer?

Het is geen verbazingwekkend gegeven dat veel stellen zo nu en dan wat spanning aan hun seksleven willen toevoegen. Voor de een betekent dat dat het vertrouwde missionarisstandje wordt ingewisseld voor de cowgirl en voor een ander betekent het dat zo’n beetje letterlijk de bloemetjes worden buitengezet.  



Slaapkamervariaties

Uit onderzoek is gebleken dat we best wel durven te experimenteren wat sekslocaties betreft. Voor dit onderzoek werden 5117 seksueel actieve mannen en vrouwen tussen de 18 en 34 jaar aan de tand gevoeld. Het bleek dat meer dan de helft van de respondenten niet vies is van rijden in stijl, if you know what we mean. Zo’n 64% was namelijk weleens van bil gegaan op de achterbank. Ongeveer driekwart van de ondervraagden genoot ervan om zich tijdens het douchen weer in het zweet te werken en 78% deed het ook maar wat graag in de woonkamer. Dat wordt natuurlijk gniffelen wanneer je visite opeens op dé plek op de bank gaat zitten waar jullie net nog tekeer gingen als konijntjes.

Maar het wordt nog avontuurlijker dan dat. Zo gaf 22% aan het ook weleens in het openbaar te hebben gedaan! Wij vragen ons af waar in hemelsnaam die mensen van bil zijn gegaan en hoeveel procent is betrapt, maar helaas gaat het onderzoek daar niet verder op in. Wel wist het onderzoek te vertellen dat 23% van de ondervraagden ook weleens seks heeft gehad op het strand. Wederom roept dit vragen op. Hoe zit het met zand dat fungeert als schuurpapier op de intieme plekken? Maar ook hier gaat het onderzoek niet verder op in.   



Internetseks

De wereld wordt natuurlijk steeds digitaler en dat betekent dat we digitaal eigenlijk ook wel van bil willen gaan. Precies de helft van de deelnemers gaf aan dat ze regelmatig aan het sextingen zijn en 25% van de respondenten verstuurt ook weleens een stoute foto via Snapchat. Internet en seks gaan dus best goed samen.

Verrassend genoeg gaf dan wel weer 33% van de ondervraagden aan dat ze liever een jaar geen seks zouden hebben dan een jaar geen internet. Prioriteiten, die moet je natuurlijk wel stellen. 

Hoe avontuurlijk ben jij op het gebied van seks?