Waar alle mannen over fantaseren

Intiem door Sabine

Hoewel ze misschien beweren van niet, weten we dat de man ook weleens fantaseert. En we weten ook wel dat elke man uniek is, maar toch is er wel een lijstje samen te stellen van dingen waar alle mannen over fantaseren.

Een wereldreis maken, de Mount Everest beklimmen , er zijn heel wat dingen die je lover op z’n bucketlist heeft staan. Toch zijn er ook nog een aantal dingen waar mannen over fantaseren, maar waarover ze jou niet inlichten. Wij hebben een overzichtje gemakt. We vertellen je al wel vast: er staan een hoop seksfantasieën tussen.  

Kijken hoe z’n vriendin bezig is met een andere vrouw

Zodra je als vrouw ‘per ongeluk’ in het bed van een ander belandt, zijn de rapen gaar. Dan gaat je vriend flink tekeer en in het ergste geval wijst hij je de deur. Behalve als diegene een vrouw is. Tsjah, wij snappen het ook niet helemaal maar mannen vinden het ongelooflijk hot om te zien hoe zijn vriendin bezig is met een andere vrouw.


 

Een vriendin die van gamen houdt

Nu je als gamer niet meer het etiket nerd opgeplakt krijgt, komen steeds meer mannen uit de gamekast. Ze vinden het heerlijk om naar hun controller te grijpen wanneer ze thuiskomen en zouden niets fantastischer vinden dan een vriendin die net zoveel van het spelletje houdt als hij. Niet alleen geeft hij dan een gamemaatje gevonden, maar ook hoeft hij geen gezeur meer aan z’n hoofd de horen dat hij teveel tijd spendeert achter z’n PlayStation.

 

 

Een triootje

Het feest is natuurlijk helemaal compleet wanneer hij ook mag participeren in de zoensessie van twee vrouwen. Of beter, wanneer hij met deze twee zoenende vrouwen het bed mag delen. Alle mannen fantaseren nu eenmaal over een triootje. Maar dan wel over een waarin twee vrouwen met hem bezig zijn en niet eentje waarin jullie met een vent onder de lakens rommelen.

Een sixpack

Hij weet wel dat jij hem prima vindt zoals hij is, maar toch zou hij het niet erg vinden om een sixpack te hebben. En nee, hij bedoelt hiermee niet zes gebundelde blikjes bier, maar het wasbordje! Hij zou niets geweldiger vinden dan in de zomer over het strand te paraderen met z’n strakke gespierde buik.
 
Wakker worden van zijn vriendin die hem pijpt

Als wij slapen, moet je ons vooral laten slapen. Alleen in geval van nood mag je ons ontwaken uit onze schoonheidsslaap. Een man deelt deze wens niet met je. O nee, hij zou het fantastisch vinden als jij opeens avontuurlijk wordt en hem zomaar verwent met een blowjob. Een betere manier van wakker worden is er voor hem niet.
 

 


 

Een vriendin die al het huishouden op zich wil nemen

Het is echt niet zo dat hij weer terug wil naar het Jane Austen-tijdperk waarin vrouwen bijna niets te zeggen hadden, maar hij zou het wel fijn vinden als de vrouwen het huishouden weer op zich zouden nemen. Als hij ergens een hekel aan heeft, is dat wel aan de vaat doen of stofzuigen. Die taken laat hij maar wat graag aan jou over.
 
Anale seks

Wanneer al heel wat standjes zijn uitgeprobeerd en hij een fanatieke pornokijker is, zou het maar goed kunnen dat anale seks hoog op zijn fantasielijstje staat. Hij zou maar wat graag willen proberen hoe het is om door de achterdeur naar binnen te sneaken.
 
Kunnen eten zonder dik te worden
Niet alleen vrouwen grijpen regelmatig naar een troostreep of een zak chips na een lange dag op het werk. Ook mannen werken maar wat graag een broodje shoarma of een kapsalonnetje naar binnen. En hoewel de vetverbranding wel wat anders gaat bij de mannen, gaat bij hen ook echt elk pondje door het mondje. Zijn liefde voor eten zal hij alleen niet zomaar opgeven. Hoe fijn zou het dus zijn als hij gewoon alles kon eten zonder dik te worden.

 

 

 

 

Snelle auto’s
Auto’s, ze zijn heel handig om ons van A naar B te transporteren, maar erg veel hebben we er niet mee. Ja, we zien echt wel welk exemplaar onze ogen streelt en welke we minder mooi vinden, maar de magie die mannen ervaren wanneer ze ook maar naar een auto kijken, zullen we niet snel snappen. Toch willen mannen niets liever dan snelle auto’s bezitten. Het liefst van die asobakken waarbij maar twee reizigers gebruik kunnen maken van het snelle beest. Van 0 tot 140 in drie seconden, dat is wat-ie wil.


Over welke dingen fantaseert jouw vriend vermoedelijk?