Laat het water maar in je mond lopen, Smulweb heeft een magazine Smult

Eten door Redactie Ze.nl

Verdwaal jij ook wel eens tussen de toetjes op Smulweb als je eigenlijk op zoek bent naar de perfecte bereiding van een lamsrack? Ken je hun magazine Smult dan ook al? Daar kun je ook zo heerlijk in wegdromen (en kwijlen!).

Een tijdje geleden heb je een supermals lamsrack gegeten. Precies zoals het hoort. Sappig als je je tanden erin zet en een goede baksmaak aan de buitenkant. Zoals je dat ook met biefstuk hebt. Zó lekker! Dat zou je zelf ook wel willen maken. Je móet gewoon weten hoe je het perfecte lamsrack maakt. Je denkt er nog zo vaak aan. Het restaurant zit niet bepaald om de hoek (in Frankrijk zeg maar) waardoor je echt op jezelf bent aangewezen. Dus je kijkt op internet. We zijn toch de google-generatie. En waar kom je dan terecht? Negen van de tien keer beland je dan op Smulweb. Daar staat altijd wel iets waar je naar op zoek bent.


Op Smulweb staan heel veel recepten. Je kunt het jezelf zo moeilijk maken als je zelf wilt. Als je een lamsrack wilt bereiden kun je zelf bepalen hoe hoog je de lat legt. Als je hier vaak te vinden bent, dan vind je magazine Smult ook leuk. Smult is het magazine van Smulweb. Hierin staan recepten die passen bij het seizoen. Te maken door elke thuiskok. Dat hele Smult magazine is al een feestje. Dit jaar is het tijd voor een nog groter feestje, want dit is het tiende editie van Smult.


Ter ere van het jubileum geeft Smult een feestelijke jubileumspecial uit met de lekkerste recepten uit alle tien edities. Elke editie heeft Smult namelijk een lezers-team en het lezersteam van deze special bestaat uit negen lezers van de lezersteams van de vorige nummers. Met hulp van hen heeft Smult de lekkerste recepten van de voorgaande edities kunnen uitkiezen.
In deze editie vind je: de tien lekkerste voorgerechten, de tien lekkerste hoofdgerechten en de tien lekkerste nagerechten.


Heb je nog geen idee wat je met Kerstmis op tafel zet? Ga dan eens voor een proeverij van deze tien lekkerste voorgerechten, tien lekkerste hoofdgerechten en tien lekkerste nagerechten. Hoe leuk (en origineel!) is dat?! Minstens net zo leuk als de feestdagenactie van Smult: 50% korting! Ontvang Smult een jaar lang voor maar €9,95 en er zit nu zelfs tijdelijk een cadeaubon bij. Ook leuk om cadeau te geven. Ook leuk om cadeau te krijgen! Come and get it!