Als je deze letter in je handpalm hebt, ben je speciaal!

Psyche & spiritualiteit door Anniek

Je handen zitten vol met lijnen en rimpels en slechts een handjevol mensen kunnen er echt iets uit opmaken. Maar kijk even goed naar je hand, want als de lijntjes een bepaalde letter vormen, ben je een heel speciaal persoon!
 
Nee, we bedoelen speciaal hier niet als een belediging, maar als een compliment. De wirwar van lijntjes in je handpalm is namelijk meer dan alleen dat. Al die rimpels zouden weleens kunnen betekenen dat jij een onwijs tof persoon bent. Sommige mensen hebben namelijk een bepaalde letter in hun handpalm staan en deze letter geeft ze net wat extra's.
 
Bron
 
Handlezen
Om welke letter het hier gaat? De letter M! Als je je hoofd naar links kantelt, zie je op de foto hierboven dat de lijnen een M vormen. Ga dus even met een vergrootglas boven je eigen hand hangen, want als je deze letter kan ontwaren, ben je volgens de kunst van het handlezen een begaafd persoon. Zo staat de letter M in je hand voor geluk en een goede carrière. Ook zouden mensen met deze letter meer discipline en motivatie hebben en het sneller weten als iemand tegen ze liegt. Dát is nog eens een handige vaardigheid!
 
Er is echter wel een 'maar' in het hele verhaal. De letter moet te zien zijn in je palm van je niet-dominante hand. Dus als je rechtshandig bent, moet 'ie in de palm van je linkerhand staan. Als de letter namelijk in je dominante hand staat, betekent het dat ongeluk je te wachten staat. Ai, dat is dan weer wat minder! De mate waarin je het gelooft hangt natuurlijk af van of je handlezen onzin vindt of niet, maar het is in ieder geval leuk om te weten. 
 
Ben jij speciaal?