Oh oh! Gonorroe kan onhandelbaar worden!

Intiem door Anniek
Seks is lekker en fijn, maar het is ook een ingrediënt voor geslachtsziekten. Ziekten als gonorroe, ook wel druiper genoemd. Je kent de foto's met pus vast wel, maar we hebben slecht nieuws: druipers kunnen de wereld overnemen.
 
Gonorroe is een hele vervelende ziekte en als je het nog nooit hebt gehad, mag je in je handjes knijpen. Denk aan pijn bij het plassen, onappetijtelijke afscheiding uit je doosje en een beetje bloed hier en daar. Klinkt niet heel fijn, of wel? En het wordt alleen maar erger: gonorroe kan een onhandelbare ziekte worden.


 
Immuun
Britse medici waarschuwen huisartsen en apothekers dat de geslachtsziekte gonorroe compleet uit de hand kan lopen. De bacterie die gonorroe veroorzaakt is namelijk immuun aan het raken voor bepaalde antibiotica die worden voorgeschreven als iemand een druiper heeft. Uh oh, daar zijn we niet zo blij mee.
 
Wil je gonorroe helemaal omzeilen, vermijd dan onbeschermde vaginale, orale en anale seks. En ja, we weten dat dat niet altijd gaat lukken, dus laat je in dat geval even testen voordat je aan kinky seks begint. Zo weet je zeker dat jij en je partner geen nasty ziektes oplopen die letterlijk de spuigaten uitlopen. Als je denkt dat er iets mis is met je doosje, moet je je al helemaal laten nakijken. Behandel je gonorroe namelijk niet, dan kun je onvruchtbaar raken. Ieeeeeh, even naar de doktor bellen dus?
 
Heb jij ooit een druiper gehad?