Het beste voedsel tegen een kater

Eten door Amy
Waarschijnlijk heb je gister weer flink de bloemetjes buiten gezet en net te diep in het champagne glas gekeken. De één eet na zo'n avondje stappen het liefst wat vitamientjes en de ander werkt het liefst een dikke hamburger naar binnen. 
 

De meeste mensen beginnen de eerste dag van het nieuwe jaar met een bonkend hoofd en in deze staat is een stevig ontbijt een must. Die goede voornemens moeten dus nog maar even wachten...


Bron
 
Gekookt of gebakken, een lekker eitje op je brakke morgen is altijd een goed idee. Ook als je last hebt van je maag is een gekookt ei de oplossing. 
 

Bonen in tomatensaus, spek en ei. Een English breakfast is niet voor iedere katerkop weggelegd, maar voor iedereen met een sterke maag en flinke trek is dit het perfecte ontbijt.
 

Bron
 
Een avocado zit boordevol vitamines en helpt bij het opnemen van voedingsstoffen uit ander voedsel. En oh ja, ze smaken ook heerlijk! Dus een dikke tip voor een lekker en gezond anti-kater ontbijt.
 

Bron
 
Je lichaam heeft behoefte aan zout omdat het na een avond vol alcohol flink uitgedroogd is. Dit is ook de reden dat je nadorst hebt. Dus met een tomaten- of kippensoepje pep je je lichaam weer een beetje op.
 

Ben je een zoetekauw, maar wil je toch gezond eten? Dan zijn pannenkoeken de oplossing! Bananenpannenkoekjes zijn namelijk super easy te maken en ze zijn ook nog eens zó klaar. 

Ons favoriete ontbijtje is natuurlijk een rondje door de McDrive. Bon appétit, lieve katerkopjes!

Wat eet jij het liefst na een avond stappen?