Altijd inspiratie voor je maaltje

Eten door Redactie Ze.nl
Niemand heeft al-tijd inspiratie voor het avondeten en dat is bloedirritant! Maar daar hebben we iets op gevonden waar we intens gelukkig van worden: en agenda waarbij elke week een nieuw recept in je schoot wordt geworpen.

Geen idee wat je wilt eten, maar je hebt honger als een beer (alleen een beetje meer). Dus? Dan trek je wel weer een kant-en-klaartje uit de supermarktkoeling. Altijd goed, want die dingen smaken toch allemaal hetzelfde. Nee, nee, nee! Niet doen! Er zijn betere oplossingen voor dit probleem. Neem de agenda van Smulweb en je bent nooit meer inspiratieloos. Bij elke week hoort een nieuw recept (passend bij de tijd van het jaar) dus je wordt elke dag geconfronteerd met ideeën voor het diner.


Hoe handig is een mix tussen een kookboek een agenda. Je bladert elke dag wel door je agenda heen, dus de inspiratie vliegt je elke dag om de oren. Ook al kijk je er op dat moment niet echt goed naar, de informatie bereikt toch je brein, al dan niet onbewust. En je kunt meteen op de dag dat je het recept van die week wilt eten een pijl van de dag naar het recept zetten. Enorm handig! Nooit meer kant-en-klaar maaltijden (tenzij je echt, echt, echt geen tijd hebt natuurlijk), wat heerlijk!


De agenda van Smulweb is helemaal ingericht op levensgenieters. Bij veel recepten staat zelfs een wijnsuggestie. Handig! En je vindt er een stickervel waarmee je je afspraken letterlijk kunt labelen. De belangrijkste afspraken zijn natuurlijk BBQ, winterBBQ, feestje, uiteten en borrelen. Maar er staan ook onbelangrijkere zaken als kinderfeestje en tandarts tussen de stickers. Op sommige dagen wordt een tip uitgelicht of wordt er extra aandacht gegeven aan bepaalde onderwerpen, zoals je hieronder ziet met Healthy Breakfast. Vet leuk!

 
Wij zijn echt heel blij met deze agenda. Wanneer kunnen we alle 53 recepten maken? In de agenda staan zowel snelle en makkelijke recepten als wat uitgebreidere recepten. Wil je hem al? Wij mogen namelijk 25% korting geven op dit boekwerk dat je het hele jaar met je meedraagt. Dan wordt hij voor €12,50 ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Hoe zorg jij elke dag weer voor inspiratie?