Hoera! Januari is de maand van de liefde

Single & daten door Anniek
Morgen beginnen we aan een nieuw jaar. Maar maak je geen zorgen als jij als single lady aan 2016 begint, want januari is de maand van de liefde! Wie weet vind je de liefde van je leven. Dat zou een goed begin van het jaar zijn!
 
Wil jij dit jaar een goede vis aan de haak slaan? Een echte Mister Right met wie je op een dag zal trouwen en mooie kindertjes zal krijgen? Houd dan vooral in de eerste maand van 2016 je ogen goed open, want volgens een Belgische nieuwssite is januari de maand van de liefde. Oe la la, we like.


Goede voornemens
Volgens de site komt dit omdat veel mensen het goede voornemen hebben om een levenspartner te vinden. Dit doen ze bijvoorbeeld door meer tijd door te brengen op Tinder en datingssites. Het is natuurlijk niet voor niets dat veel datingsites meer leden krijgen rondom de feestdagen en in de maand januari. Daten doe je natuurlijk voor een groot deel online, want wie ontmoet er nou nog iemand in de kroeg of op het werk? Nee, Tinder is the place to be. Of eh, the app to have.

 
Daarnaast doen veel mensen in het nieuwe jaar aan zelfreflectie. Je weet wel, dan gaan ze zichzelf ineens allemaal diepgaande vragen stellen. Dingen als 'wat had ik het afgelopen jaar beter kunnen doen' en 'wat kan ik dit jaar aan mezelf verbeteren'. En als je eenmaal dit punt hebt bereikt, ga je natuurlijk ook nadenken over wat je nog mist in je leven. Een partner is dan het logische antwoord. Dus gaat iedereen massaal op zoek naar een partner. Het is geen raketwetenschap, mensen.
 
Dus maak je borst maar nat, want wie weet werpen de mannen zich ineens aan je voeten. Dat zou ook wel een keertje leuk zijn, nietwaar?
 
Wordt januari voor jou de maand van de liefde?