Dit is het grootste voordeel van single zijn!

Single & daten door Anniek
Nee, het is helemaal niet zo erg om single te zijn, zelfs niet met de feestdagen. Je kunt doen en laten wat je wilt en je hoeft met niemand rekening te houden. Maar dat is nog niet eens het grootste voordeel van single zijn...
 
De voordelen van single zijn? Ja, iedereen kan er wel een paar opnoemen: je hoeft je benen niet te scheren, je hoeft nooit seks te hebben als je er stiekem helemaal geen zin in hebt en je bespaart bakken met geld. Maar wist je dat deze dingen nog niet eens de grootste voordelen zijn van het single bestaan? Er is namelijk één superieur voordeel!
 
 
Gezondheid
Uit onderzoek is gebleken dat singles het meest gezond zijn! En daar mogen we heel blij mee zijn, want je gezondheid is één van de belangrijkste dingen in het leven. Van de ondervraagden bleek dat 63 procent van de getrouwde vrouwen weinig tot niet aan sporten toekwam. Van de single vrouwen was dit slechts 37 procent. Dat is nog een best verschil! Volgens de onderzoekers komt dit omdat single vrouwen zich meer kunnen focussen op hun eigen behoeftes en niet hoeven te denken aan een man of kinderen. Lekker rustig!
 
Vorig jaar bleek al dat mensen die ongelukkig getrouwd zijn meer kans hebben op hartziektes. Ook bleek dat singles betere vriendschappen hebben dan getrouwde stellen. Tja, je hebt nu eenmaal meer tijd voor anderen als je op jezelf bent. Een terrasje pakken met vrienden in de zomer of gewoon een girls night out; singles doen het beter! Dus misschien een goed excuus om je relatie te verbreken en het nieuwe jaar als een happy single in te gaan?
 
Ben jij een gezonde single?