Seks & relaties / Seks
Seks

Deze 6 eisen moet je stellen aan je rebound

Je relatie is net voorbij, maar je mist de mannelijke aandacht en aanrakingen. Aan een nieuwe relatie ben je nog niet toe, dus wat doe je dan? Dan zoek je een rebound. Zorg er alleen wél voor dat hij aan deze eisen voldoet!

Wanneer we nadenken over onze toekomstige vriend zijn er toch wel een aantal punten waar hij aan moet voldoen. Zo willen we dat hij langer is, een prachtige lach heeft, eerlijk is, grappig is, een volle bos haar heeft en hij krijgt sowieso bonuspunten als hij goed is met kinderen. Maar aan een rebound stellen we een stuk minder eisen. En hoewel je met hem dus niet van plan bent een toekomst op te bouwen, is het toch verstandig om de volgende eisen aan je rebound te stellen:


Hij wil het veilig doen
Beloven dat hij geen soa heeft, is niet genoeg. Wanneer je met een rebound het bed induikt, heb je geen idee wat voor vlees je in de kuip hebt. Of in dit geval: met wat voor een worst je te maken hebt. Er gaat mooi een rubbertje omheen en anders gebeurt er niets. Smoesjes als: ‘daar ben ik te groot voor’ of ‘dat voelt lang niet zo lekker’ werken niet.
 
Hij is knap

Het is toch de man met wie je een paar eenzame weken/maanden gaat doorbrengen. Dan moet hij er wel goed uitzien natuurlijk. Dat is ook het mooie aan een rebound: je hoeft geen relatie, dus je mag wel een beetje oppervlakkig eisen dat zijn looks tiptop in orde zijn.

Hij is discreet
Wanneer je het gezellig hebt met een aantrekkelijke man, wil je niet dat hij dat gaat rondbazuinen aan zijn vrienden. Dat jullie alle standjes van het Kamasutraboek hebben afgewerkt gaat hen niets aan. Bovendien hoeven ze ook niet te weten hoe jij verder presteert tussen de lakens.

Hij wil zelf ook geen relatie
Voordat je met je rebound in bed wilt duiken, is het belangrijk om eerst te peilen of hij echt geen relatie wil. Het zou nogal rot zijn als hij jou aanziet voor zijn prinses op het witte paard terwijl jij alleen maar lol tussen de lakens wilt hebben.

Hij is goed
Dat is toch waar je hem voor nodig hebt: voor goede seks. Wanneer hij middelmatig presteert wanneer jullie van bil gaan, is dat ook wel zonde. Maar is hij verder hartstikke leuk als rebound? Dan kun je ‘m natuurlijk ook wat tips en trics bijbrengen.


Hij is een onbekende
Of in ieder geval iemand met wie je weinig tot geen gemeenschappelijke vrienden hebt. Wanneer je hem om de haverklap tegenkomt kan dat best spannend zijn, maar ook vervelend. Vooral wanneer jullie hebben besloten jullie reboundrelatie te beëindigen. Hij zal er dan overigens maar vandoor gaan met een vriendin van je. Is ook zo ongemakkelijk. 
 
Hij woont niet meer thuis
En het liefst ook niet met huisgenoten. Je wilt ongestoord je gang kunnen gaan zonder de walk of shame te hoeven performen voor zijn huisgenoten wanneer jij the crime scene wilt verlaten. Of erger: waar zijn ouders bij zijn. Bovendien wil je ook in vrede kunnen seksen zonder bang te zijn dat iemand jullie hoort.

Welke eisen stel jij aan een rebound?