Vrouwen duiken eerder met elkaar in bed dan mannen

Intiem door Sabine


Het is algemeen bekend dat vrouwen elkaar eerder een knuffel geven dan dat mannen elkaar in de armen vallen. Maar nu is ook gebleken dat vrouwen veel eerder met elkaar in de koffer zouden duiken dan mannen.
 
Steeds meer vrouwen lijken nieuwsgierig te worden naar seks met andere vrouwen. Mannen daarentegen delen deze nieuwsgierigheid naar seks met hetzelfde geslacht niet zo erg. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat een vrouw veel sneller met een andere vrouw naar bed zal gaan dan een man met een andere man.

 

 

 
Verschil tussen mannen en vrouwen

Volgens een enquête van Centers for Disease Control (CDC) zijn vrouwen veel nieuwsgieriger naar een avontuurtje met iemand van hetzelfde geslacht dan mannen. Zo blijkt dat de kans drie keer groter is dat vrouwen met elkaar zullen experimenteren. Om tot deze bevindingen te komen, voelde het CDC 9175 mannen en vrouwen tussen de 18 en 44 jaar aan de tand. 1.3 procent van de vrouwen vertelde lesbisch te zijn en 5.5 procent noemde zichzelf biseksueel. Voor de mannen gold dat 1.9 procent van hen homoseksueel was en 2 procent biseksueel.

 

 

 


Niet alleen bleek uit het onderzoek dat de kans groter is dat vrouwen met elkaar in bed duiken, maar ook dat 17.4 procent van de ondervraagde vrouwen al eens een avontuurtje met een vrouw had gehad. Het percentage mannen dat weleens had geëxperimenteerd met hetzelfde geslacht lag met een schamele 6.5 procent beduidend lager. Maar er valt wel een kanttekening bij dit onderzoek te plaatsen. De onderzoekers vroegen de participanten namelijk naar het seksuele contact dat zij met hetzelfde geslacht hadden gehad. Hieronder wordt dus ook zoenen en friemelen verstaan en niet alleen the dirty.

Ben jij weleens nieuwsgierig naar seksueel contact met een andere vrouw?