Seks in de sportschool komt vaker voor dan je denkt

Intiem door Anniek

Sta jij in het kader van je goede voornemens alweer een week te puffen in de sportschool? Misschien sla je dan wel twee vliegen in één klap, want mensen werken zich nu op een hele andere manier in het zweet in het fitnessparadijs...
 
Wij vinden het niet erg om fit te worden, of we daar nu in de sportschool of tussen de lakens aan moeten werken. Maar seks en sporten combineren? Halleluja, over een dubbele workout gesproken! Toch gaan er een hoop mensen voor deze combinatie, zo blijkt uit een Brits onderzoek

Condooms
Ruim 25 procent van de ondervraagden gaf toe weleens seks te hebben in de sportschool. En dan hebben we het over zweterige, post-workout seks, wanneer je hoofd wel iets wegheeft van een tomaat en je rug nat is van het zweet. Het lijkt ons niet het meest aantrekkelijk, maar blijkbaar vergissen we ons daarin. Volgens de seksende sporters is de sportschool dé ultieme plek om een lover op te pikken. Zeker tien procent van de ondervraagden gaf toe zelfs altijd condooms in hun sporttas te hebben, gewoon voor het geval dat.
 
Bij welke apparaten je de meeste kans hebt om iemand op te pikken voor casual seks? Vrouwen zwijmelen blijkbaar weg bij de crosstrainer, terwijl mannen liever rondhangen bij de krachttrainingapparaten. Volgens de ondervraagden helpt het sporten ze ook bij het verbeteren van hun seksleven; 67 procent van de vrouwen beweert dat 30 squats per dag hen beter maakt in bed. Een andere 45 procent zegt dat sporten met gewichten helpt om betere en langere orgasmes te ervaren. Waar kunnen wij ons opgeven?
 
Bron
 
Abonnement
Ergens is het trouwens wel handig om te wippen in de sportschool, want tussen de potjes seks door kun je gewoon in de ijzers gaan hangen. Zo krijg je het beste van beide werelden! Dus, toch maar even een sportschoolabonnement nemen?
 
Zou jij ooit seks hebben in een sportschool?