Menstruatiekramp? Verdoof je poes met wiet!

Intiem door Elsemieke
Elke maand lig je een paar dagen dubbelgeklapt van de pijn op bed. Het liefst meld je je net zolang ziek totdat die ellendige steken down under voorbij zijn. Misschien is een flinke dosis wiet in je poes nog niet zo’n gek idee…

 
Van ellende durf je je niet meer in het openbaar te vertonen met dat maanlandschap aan puisten op je gezicht, je noodvoorraad chocolade zorgt ervoor dat je kilo’s aankomt en de wasmachine draait overuren met jouw bebloede onderbroekjes. Die maandelijkse poesblessure is gewoon vréselijk. Gelukkig heeft het Amerikaanse Forcia Relief dé oplossing: marihuana in je vagina.

  
Wiettampon

Deze wiettampon zit vol met biologische cacaoboter en oliën, maar ook met CBD, hetzelfde stofje dat ook in marihuana zit, een jointje dus. Dat geeft je die heerlijke wazige filosofische blik, maar het kan je ook helpen tegen stekende pijnen down under. Zo’n wiettampon schijnt je verstijfde spieren in je flamoes en baarmoeder heerlijk te helpen ontspannen.
 
The States
Voordat je als een dolle naar de dichtstbijzijnde drogisterij racet hebben we helaas minder goed nieuws voor je. De magische wiettampons zijn alleen nog te koop in Californië en Colorado. Misschien een kleine troost: het is nog niet officieel onderzocht of een stonede poes dé oplossing is tegen menstruatiekrampen. Misschien zijn je vertrouwde pijnstillers dus zo slecht nog niet. 

Zou jij de wiettampon willen proberen?