Incontinent door anale seks

Intiem door Elsemieke
We vinden het allemaal wel lekker om eens goed in die billen geknepen te worden, maar anale seks?! Het heet niet voor niets een achteruitgang, toch? Houd die gedachte vast, want anale seks kan leiden tot incontinentie. Iewl!
 
Volgens een nieuwe Amerikaanse studie kan je last krijgen van incontinentie wanneer je lover regelmatig de achterdeur neemt. Doordat hij je sluitspieren op deze manier stimuleert werken je scharnieren minder soepel en heb je dus moeite om je behoeften op te houden. Gat-ver-damme!

 
De nooduitgang
De onderzoekers bestudeerden de gezondheidsgegevens van 6150 mannen en vrouwen in de Verenigde Staten. Het blijkt dat 37 procent van de vrouwen weleens anale seks heeft gehad, tegenover slechts 5 procent van de mannen. Meer dan 50 procent van de vrouwen had na deze seksuele ervaring minstens een keer per maand problemen met het ophouden van haar behoeften. Bij de mannen was dat zelfs drie keer zoveel.

Lotuskus
Gelukkig is er nog hoop voor diegenen die een lang gekoesterde wens hebben om ooit eens bezoek via de achterdeur te ontvangen. De incontinentie komt volgens de Amerikaanse onderzoekers namelijk vaker voor bij mannen die van anale seks houden. En dan gaat het niet om de heteroman die zijn vriendin vraagt om zijn gevoeligste plekje te stimuleren...  

Wat vind jij van anale seks?