6 soorten onenightstands

Intiem door Elsemieke
Jullie kijken elkaar diep in de ogen en denken allebei hetzelfde: een stomend nachtje seks zonder verdere verplichtingen. Jij wil het, hij wil het, waarom zou je het dan niet doen? Dit zijn de 6 soorten onenightstands.
 
Volgens onderzoek heeft meer dan de helft van alle vrouwen het weleens gedaan: eenmalig van bil gaan met bijvoorbeeld dat lekkere ding uit de kroeg. Zolang je het veilig doet is dat natuurlijk ook gewoon hartstikke lekker, toch? Dit zijn de zes verschillende soorten onenightstands. 

1. De knetterdronken onenightstand
Dit is een gevalletje ‘hebben we stiekem allemaal weleens meegemaakt’. De avond begint al met het indrinken van een hele hoop shots tequila, maar daar blijft het niet bij. Misschien was het toch niet zo verstandig om een halve fles Bacardi uit de navel van die ene knappe jongen te drinken… Hik!


2. Het ‘ik kan je niet vergeten’ vergismomentje 
Oké, echt iets eenmaligs kan je het niet noemen, omdat jullie (als het goed is) allang seks hebben gehad. Het kan soms moeilijk zijn om je ex los te laten, je bent toch een hele periode stapelgek geweest op elkaar. Wanneer jullie nog één keer afspreken weet je pas echt waarom het uit is gegaan… Pijnlijk!

3. De uit de hand gelopen eerste date
Tijdens jullie eerste date is de fysieke aantrekkingskracht zo heftig dat jullie tijdens het etentje al niet van elkaar kunnen afblijven. De vonken vliegen er vanaf, maar het blijft wel bij één keer ramptetampen. Nog diezelfde nacht sluip je met die veel te onpraktische schoenen onder je arm zijn huis uit. 
 


 

4. De rebound
Jij en je ex waren dol op elkaar. Er gaan dan ook voordeelverpakkingen zakdoekjes en XXL-repen chocola doorheen. Snik! Wát een liefdesverdriet. Om de pijn een beetje te verzachten ga je op zoek naar afleiding. Hallo Tinder en halló rebound-date. Maar of dat nou zo’n goed idee was?
 


 

5. Het ‘ik dacht dat we alleen vrienden waren’ slippertje
Jarenlang zijn jullie al bevriend, maar dan wordt het ineens meer dan dat. Het loopt uit de hand en ineens beland je in zijn bed. Dat doe je vervolgens nóóit weer! Als je geluk hebt blijft de vriendschap behouden en lijkt het alsof er nooit iets is gebeurd.

6. De 'laten we er het beste van maken' one night stand 
Die date met die leuke jongen is geen bal aan, maar zijn lichaam daarentegen! WOW. Je kan je ogen niet van hem afhouden. Hield hij maar op met dat domme inhoudsloze geklets, dan kunnen jullie overgaan op het échte werk.  

Welke onenightstand heb jij weleens gehad?