Lifestyle / De maatschappij
De maatschappij

7 problemen die alle laptop gebruikers sowieso herkennen


Je hebt net een enorm cute filmpje gevonden van een poesje op Facebook. “OMG, moet je dit zien”, roep je naar je collega terwijl je op replay drukt. Het regenboogwieltje draait vrolijk rond, maar de pagina laden? Ho maar!


Verontschuldigend roep je maar weer “Zo traag is ‘ie normaal nooit hoor!”, terwijl het regenboogwieltje in al zijn fake happiness jou weer eens compleet voor schut zet. Een leven zonder laptop lijkt onmogelijk of we ‘m nu gebruiken voor werk, voor Netflix of het stalken van je potentiele lover. Er is niets zo frustrerend als een computer met kuren. Wanneer het functioneren van de technologie nogal te wensen overlaat veranderen we in mum van tijd in regelrechte psycho’s. Daarom hebben we de 7 meest frustrerende laptop ergernissen op een rijtje gezet.

 

 

 
 

1. Trage computers
Van niet ladende pagina’s tot opstart problemen. Niets zo irritant als een slome computer. Zeg eerlijk, hoe moeilijk is het om een pagina te laden? Zoveel koffiepauzes hebben we ook weer niet nodig.
 
2. Vastlopen
Je bent opgestart, alles is up-and-running en je doet net lekker je ding, maar dan loopt ineens het hele boeltje vast. Genadeloos sluit je laptop zichzelf af, waardoor je al je bestanden in één klap kwijt bent. Backuppen, je hebt ervan gehoord, je weet hoe belangrijk het is hoewel je anders nooit zo avontuurlijk bent denk je bij het woord backuppen standaard. “YOLO!”

 

 

 

 

 


3. Allerlei programma’s openen bij het opstarten
Je computer is vastgelopen en je hebt ‘m eindelijk zover gekregen om opnieuw op te starten. Je bent zo’n twintig minuten aan frustratie verder en dan begint je computer ook nog eens allerlei programma’s te openen die je nog nooit in je leven hebt gebruikt. Serieus? Garageband, Photobooth, schaken? Fijn dat ook hierdoor je computer meteen weer vastloopt. 
 
4. Updates installeren
De melding dat je een nieuwe update moet installeren komt sowieso op een moment dat je er geen zin in hebt. Hierdoor klik je steevast op de knop ‘later’. Uiteindelijk kom je erachter dat je sinds 2012 op ‘later’ hebt gedrukt waardoor je computer nog trager wordt en nog vaker vast loopt en je drie dagen non stop updates aan het installeren bent die je al vier jaar hebt genegeerd.
 
5. Heel hard geluid
Opeens komt er een hele harde stem uit je laptop. Meestal gebeurt dit natuurlijk tijdens een moment waarbij het al super ongepast was om sowieso je laptop aan te zetten. Komt het van die Sex And The City dvd die nog in je computer zit, is het Spotify of heeft je computer ergens een spampagina op internet geopend? Who knows! Je hebt een rode kop en iedereen kijkt naar je.
 
6. Geen internet
Het kappen van het internet is ongeveer gelijkwaardig aan het eindigen van de wereld. Wat doen mensen zonder internet de hele dag? Je hebt constant het gevoel dat je iets mist. Er is sowieso iets gaande op Facebook en er is geen twijfel over mogelijk dat er iets heel belangrijks viral gaat. Jij bent er alleen de enige die er niet van op de hoogte is. De horror!

 

 

 

 

 


7. Kapot toetsenbord
De letter ‘J’ moet je tegenwoordig indrukken als je een ‘A’ wilt spellen en de spatiebalk doet het alleen nog als je er heel hard met vier vingers aan de rechterkant op drukt. Je weet dat als je je laptop laat maken je ‘m drie weken niet meer terug ziet. Nee, jij leert jezelf sneller aan de ‘J’ voor een ‘A’ te gebruiken en anders hebben je vriendinnen vast heel veel plezier aan het ontcijferen van je nieuwe geheimschrift.
 
Laat jouw spaarpotje het op dit moment even niet toe om je laptop te vervangen, maar kamp jij ook dagelijks met deze laptop ergernissen?

Dan hebben wij de oplossing: ontvang nu de nieuwste MacBook voor €10 per week!

Hoe? Vul het onderstaande formulier in en dan ontvang jij een laptop die je niet in de steek laat, bezorging en installatie wordt voor je geregeld en er is een volledige uitgebreide service en garantie inbegrepen. Voor een vast laag bedrag per maand maak je gebruik van de allernieuwste razendsnelle, mooie en lichte MacBook Air. 

Overtuigd? Sluit hieronder jouw abonnement af om de nieuwste MacBook Air 13" voor €10 per week (€44 per maand om precies te zijn) te ontvangen. Eerst meer weten of heb je vragen over deze deal? Lees hier meer info en de veelgestelde vragenMet welke ergernissen heb jij dagelijks te maken?