Lifestyle / Media
Media

Switch van kleur met je fashionable Dell-laptop

We gebruiken van alles om up-to-date te blijven, zoals smartphones en tablets. Maar nog steeds zijn we nergens zonder onze oude vertrouwde laptop waar we toch alles nét iets beter en gemakkelijker op kunnen.

De laptop gebruiken we echt voor alles, ons hele leven staat vaak op deze computer! Daarom is het heel belangrijk dat je een laptop kiest die precies bij je past, die alles kan wat jij wil en die ook nog eens een stylish accessoire is!

Switch cover
Met de nieuwe Dell Inspiron 15R ben je altijd up to date. Daarbij ziet-ie er ook nog heel fashionable verantwoord uit! Je kunt namelijk meerdere covers kopen, zodat je de laptop kunt aanpassen aan jouw stijl. Wil je 'm thuis lekker meisjesachtig roze, maar heb je liever een wat minder opvallendere kleur als je in de collegebanken of op je werk zit? Switch 'm dan gewoon!


 
Wanneer welke kleur?
Blauw: Voor een koele, zakelijke uitstraling tijdens een meeting.
Grijs: Voor als je een dag hebt waarbij je niet teveel wilt opvallen.
Roze: Voor thuis op de bank, tijdens het bekijken van je vakantiefoto's.
Rood: Voor tijdens een bespreking met een erg leuke collega...

In contact met je vrienden
De Inspiron 15R is speciaal gemaakt om contact met verre familieleden en vrienden te onderhouden. Er is namelijk een HD-webcam ingebouwd zodat je altijd met ze kan blijven Skypen. De batterijduur is ook ruim 6 uur!

Met de meegeleverde Dell Stage-software houd je al je muziek, foto?s en video?s altijd binnen handbereik. Ook kun je kun je alles synchroniseren op je laptop, tablet en smartphone met het SyncUP programma van Nero. 


Thuisbioscoop
Volg jij ook Gossip Girl en al je andere favo series op internet of kijk je altijd films op je laptop? Daar is deze laptop perfect voor, want met het 15,6-inch Truelife-beeldscherm komt de film helemaal tot leven. Op de laptop zit ook een HDMI-aansluiting dus je kunt 'm aansluiten op de televisie, zodat je je eigen thuisbioscoop hebt. Glaasje wijn erbij, popcorn, en gáán!

Korting voor Ze's!
Is jouw laptop onderhand zo traag als stront? Heb je zoveel krassen op je scherm dat je niet meer kunt zien wat je eigenlijk typt? Geen nood! Speciaal voor Ze-leZeressen hebben wij een fijne korting geregeld bij Dell op deze laptop! Met de kortingscode WNXKHN4964L7BD krijg je ? 25,- korting op de Inspiron 15R laptop van Dell. De actie is geldig vanaf maandag 14 januari tot en met 1 februari. Ga hier naar de website van Dell!

Waar gebruik jij je laptop het meest voor?