Wat mannen willen horen in bed

Intiem door Elsemieke
Ze zijn er niet trots op, maar ook mannen zijn onzeker in bed. Het zijn simpele wezens: ze willen graag letterlijk van je horen of ze goed bezig zijn. Dit zijn de dingen die mannen dolgraag tijdens de seks aan je willen merken.  
 
...‘Ik hou van je’. Misschien een beetje cheesy, maar ook mannen vinden het fijn als je laat merken hoe gek je op ze bent. De seks wordt er intenser van.

 
...Kreun. Een man wil niet de verkeerde move maken uit angst dat hij wordt afgewezen, maar wanneer je je kreunend in zijn nek begraaft bestaat daar geen enkele twijfel over.

...‘Je hebt een lekkere kont.’ Niet alleen wij horen graag hoe erg hij onze billen waardeert, ook je lover kan trots zijn op die lekkere bilpartij van hem.
 
...“Oh, ja, niet. stoppen!” Je lover zal door deze hete woorden niets liever willen dan jou een sidderend orgasme bezorgen. 


 
...Talk dirty to me. Wat is er mis met een beetje vieze praat? Zet al je onzekerheden overboord en gooi die remmen los. Rawr.
 
...‘Harder!’ Vrouwen die heel stil zijn tijdens de seks kunnen mannen moeilijk peilen. Laat hem vooral weten of hij op de juiste weg zit. Vindt hij alleen maar sexy!

 
...‘Laten we iets nieuws uitproberen’. Bingo! Je lover zal je eeuwig dankbaar zijn dat je dat ene standje eindelijk wilt proberen. En dat laat hij je maar al te goed merken.
 
...‘Ik wil je in me voelen.’ Succes gegarandeerd. Je lover wordt he-le-maal gek. De vonken spatten ervan af!


...Roep zijn naam. Superspannend voor hem wanneer jij laat merken of hij goed bezig is. Wanneer je zijn naam uitschreeuwt heeft hij geen aanwijzing meer nodig. Oelala!
 
...‘Je mag met me doen wat je wil.’ Mannen vinden het enorm opwindend wanneer je ze (tijdelijk) de controle geeft tijdens de seks. Laat ze maar de baas spelen. Iets met testosteron... 


Wat durf jij allemaal te zeggen in bed?