Waarom mannen anale seks willen

Intiem door Redactie Ze.nl
Mannen onderling geven elkaar een schouderklopje wanneer ze anale seks hebben gehad met een vrouw. Waarom is dat toch. Guess what… De hoeveelheid redenen waarom mannen de achterdeur willen nemen, zijn er meer dan we dachten!

 
Het is vaak de man die het als eerste voorstelt. Wij hebben het allemaal eens even grondig onderzocht en de volgende redenen waarom mannen anale seks willen, zijn naar voren gekomen.


Iets nieuws proberen

Nieuwe dingen uitproberen, brengt altijd spanning met zich mee en spanning is vaak best wel heel erg leuk. Een sleur in je seksleven is verschrikkelijk dus daar moet wat aan gedaan worden! Een van de redenen dat mannen met het voorstel komen om een keer anale seks te proberen.

Strak

Een beetje cliché, maar toch wel echt waar. Het is nou eenmaal strakker bij je achterdeur, in plaats van bij je voordeur want hallo, er moet uiteindelijk een heel kind doorheen gewurmd worden. En strak is gewoon fijn voor het mannelijk geslacht, dat is een feit.

Macht

Op de een of andere manier geeft het een man een soort gevoel van macht wanneer hij anale seks heeft. Het geeft hem het gevoel de overhand te hebben en precies dat windt hem op.

Billenman

Zo goed als alle mannen zijn gek op billen. Dus als zij de achteringang nemen, hebben ze ook nog eens zeer mooi uitzicht op die mooie ronde billen. Ook een reden voor mannen om snel eens anale seks te willen proberen.


No baby’s aloud

Onder de mannen heerst er vaak een bepaalde angst op een ongewenste zwangerschap en het feit dat de vrouw dit in principe helemaal zelf in de hand heeft. Daarom is de achterdeur nemen best wel veilig…
 
Oerdrift
Anale seks heeft iets rauws, iets dierlijks. Iets wat mannen een bepaalde oerdrift geeft. Dus als je een wilde man tussen de lakens wil, gewoon lekker tikkertje spelen in het donker.
 
Vertrouwen
Je gaat niet zomaar all the way. Daarvoor is vertrouwen nodig. En extra vertrouwen in elkaar zorgt voor intimiteit. Net wat goed is voor een goed potje sexy time.
 
Anale seks; go or no go?