Op deze momenten vindt hij jou het aantrekkelijkst

Relaties door Elsemieke

Nieuwe lipstick, een bezoekje aan de kapper en een compleet nieuwe garderobe: je lover merkt er vaak niets van. Frustrerend! Mannen geven juist de voorkeur aan hele andere dingen. Op deze momenten vindt hij jou het aantrekkelijkst.
 
Wanneer het op sex appeal aankomt denken de meeste mannen anders dan wij. Het heeft dus niet zoveel zin om je helemaal uit te sloven, want vaak valt dat hem niet eens op. Je lover vindt je vaak wél heel erg sexy als je…
 
… net wakker bent met je haar in coupe pleeborstel. Maakt niets uit, hij kan het wel waarderen. En die plooitjes in je gezicht kust hij er met alle liefde weer uit.

 
… weinig make-up draagt. Een frisse look vinden alle mannen leuk, maar het is echt niet nodig om je helemaal vol te plamuren. Een likje mascara en eyeliner will do the thing.
 
… net gesport hebt. Een beetje zweet vinden mannen opwindend. Je billen komen supergoed uit in zo’n strak sportbroekje en het laat het ook zien dat je bezig bent met gezond leven. Sexy!

… en wanneer je tijdens het sporten ook nog eens je haar in een paardenstaart doet, kan je hem helemaal wegdragen. Zei er iemand cooling down?!

 
… geconcentreerd bezig bent. Achter je laptop met het puntje van je tong uit je mond ben je echt onweerstaanbaar schattig voor je lover.
 
… slimme opmerkingen maakt. De meeste mannen vinden een intelligente vrouw heel aantrekkelijk.   
 
… met zachte stem praat. Het is voor hem heel opwindend wanneer je plotseling van toonhoogte verandert. Dat fluisteren ziet hij als een voorbode voor wat komen gaat…
 
… sproetjes op je gezicht hebt. Het heeft iets schattigs en onschuldigs, zeker als het door de zon komt. Een lekker rommelig kapsel erbij en je lover is weer dolverliefd.

Bron
 
… zorgzaam bent. Het is toch vertederend om te zien hoe hij met zijn jongere broertje of zusje omgaat? Hij heeft hetzelfde bij jou. Cute!
 
net uit de douche komt. Mannen zijn gek op die naturelle look. Met je frisse natte haren ben je woest aantrekkelijk. Het liefst springt hij even bij je onder de douche. App je baas maar even dat je wat later bent…
 
… jullie dezelfde humor hebben. Niets is zo goed voor die seksuele spanning tussen jullie als fijn met elkaar kunnen lachen. Voor je het weet verandert dat in rollenbollen op het bed.
… een strakke spijkerbroek draagt. Hij vond je ass sowieso al om op te vreten, maar in zo’n nauwe, hoog sluitende broek heeft hij het niet meer. Rawr.
 
… zijn favoriete overhemd weer eens geclaimed hebt. Toegegeven, die staat jou toch ook veel beter?
 
… boos bent om helemaal niets. Frustrerend voor jezelf, maar stiekem vindt mister loverlover dat super schattig en sexy.
 
In welke punten herken jij jouw lover?