Waarom introverte vrouwen veel sexappeal hebben

Lifestyle door Elsemieke

Paradeert je bestie in een kringetje rond een leuke jongen als ze er een crush op heeft, jij bekijkt het allemaal liever van een afstandje. Gelukkig hoef je niet spontaan te zijn om over een gezonde portie sexappeal te beschikken. 

Bij je familie en in je vriendenkring sta je al je hele leven bekend als het verlegen meisje. Bescheiden, teruggetrokken en rustig zijn wel de karaktereigenschappen die jou het beste omschrijven. Daar is helemaal niets mis mee, sterker nog, het is juist hartstikke sexy! Een introverte vrouw beschikt over veel sexappeal en dit is waarom.
 

Bron

1. Op een date vertel je niet zo snel een boel persoonlijke dingen over jezelf. Maar dat kan de nieuwsgierigheid van een man juist verhogen. Er zijn al genoeg vrouwen die tijdens een date gelijk hun hele levensverhaal beginnen te vertellen, so don’t worry.  
 
2. Je bent introvert, maar dat hoeft niet direct te betekenen dat je ook onzeker bent. Misschien zit het daar wel snor mee, maar voel je niet de noodzaak dit naar buiten te dragen. Zolang je rechtop loopt en met een trotse houding de wereld betreedt zal het mannelijke volk je nog steeds hartstikke sexy vinden. 
 
3. Éen blik van jou zegt genoeg. Je hebt geen spontane grappen of hilarische anekdotes nodig om leuk over te komen, maar een verlegen oogopslag of een hand door je haar will do the thing. 
 
4. Je bent heel mysterieus. Mensen kunnen niet zo gemakkelijk een beeld van je krijgen, wat het mysterie rondom je persoontje alleen maar vergroot. Je vertelt niet zoveel over jezelf, dus dan is het voor een guy gissen. En dat kan soms heel spannend zijn.
 
 
5. Toegegeven, spontane meiden zijn hartstikke sexy en gezellig, maar het kan voor mannen al gauw too much worden. Ze willen wel wat te jagen hebben, dus je moet het ze ook weer niet te makkelijk maken. Een introverte meid vinden genoeg leuke jongens juist heel interessant. 
 
6. Je lover raakt nog lang niet op je uitgekeken, want voordat hij jou helemaal door en door kent duurt dit wel even. Laagje voor laagje pelt hij je persoonlijkheid af. Het maakt niet uit hoe lang het duurt, als hij voor je gaat dan heeft hij dat geduld. 
 
7. Oké, je moet het dus niet van je losse babbels hebben. Waar het bij andere vrouwen al gauw te veel wordt als ze een losse houding hebben én een sexy outfit kan jij wel alles hebben. Je vangt al snel de bewonderende blikken van de mannen als je een subtiel decolleté draagt en een strakke broek. 

Kruip jij gemakkelijk in je schulp of ben je juist heel spontaan?