Seks & relaties / Relaties
Relaties

7 redenen om gewoon lekker verliefd te worden

Reden genoeg om snel dat roze wolkje op te springen! Want als je kunt kiezen tussen in je eentje naar bed gaan en in je eentje opstaan, of samen naar bed, kroelen en een ontbijtje op bed krijgen, dan kies je toch direct voor het tweede?
 
Een flinke vrijpartij kun je uiteraard ook met een scharrel of een wildvreemde doen, maar een stukje genegenheid is toch het fijnste met je lover. Talloze redenen om nu dat roze wolkje op te klimmen en intens te genieten van verliefdheid.

 
1. Vlindertjes
Dat gevoel alsof er duizenden vlindertjes in je buik fladderen, dat is geweldig! Het niet meer kunnen eten of ergens anders aan denken is door dit fijne gevoel alleen nog maar bijzaak.
 
2. Mooi meegenomen
Naast dat op een roze wolk zitten het meest fantastische is wat er is, zijn er ook een hoop dingen mooi meegenomen. Dat ene kriebel plekje op je rug waar je net niet bijkomt, daar kan een ander uiteraard wel bij! Kan hij jou daar mooi even bij helpen. Of al languitgestrekt op bed geploft? Kan hij prima nog eventjes de lampen uitdoen!
 
3. Uiterlijk on fleek!
Wanneer je in love bent, ga je vanzelf ook wat meer aan je uiterlijke verzorging doen. En wij garanderen je, dit valt niet alleen op bij hem…
 
4. Valentijnsdag
Finally niet meer zielsalleen op Valentijnsdag! In eerste instantie lijkt het allemaal mee te vallen, maar als iedereen om je heen naar haar lover gaat, baal je toch stiekem wel een beetje dat je op de dag der liefde alleen op de bank zit met je kat op schoot.

 
5. Luisterend oor
Aan vrienden om je heen heb je een hoop wanneer je je ei kwijt moet. Maar een luisterend oor van je partner is toch wel weer een ander kaliber, in positieve zin.
 
6. Toekomstplannen
Het gevoel dat jij kindjes krijgt van die vent waar je iedere ochtend naast wakker mag worden, dat is een heerlijk gevoel! Geloof ons maar, daarvoor wil je echt wel verliefd worden.
 
7. Zelfvertrouwen boost
Als iemand jou oprechte waardering toont, vergroot dit je zelfvertrouwen. Iemand geeft om je. Iemand vind je lief. Iemand houdt van je.
 
Vier jij Valentijnsdag samen of alleen?