Ze Biecht Op: ?Opeens vertelde hij me dat er nog een wc-papiertje tussen m?n billen zat?

Intiem door Redactie Ze.nl


Wanneer je weet dat je een wilde nacht gaat hebben, wil je het liefst alles glad is en je mooie lingerie draagt. Wat je in ieder geval niet wilt, is dat hij op onverwachte ‘verrassingen’ stuit. Zoals een wc-papiertje… Het overkwam Lieke.

Lieke (26): “Mijn vriend en ik woonden net samen en we gedroegen ons weer zoals in de eerste drie maanden. We konden niet van elkaar afblijven en elke plek van ons nieuwe huis was eigenlijk al onveilig gemaakt. Maar ja, je kunt niet alleen maar met elkaar vrijen, op een gegeven moment moeten er ook andere dingen gedaan worden. Koken, het huishouden, boodschappen doen… en zo af en toe een sanitair bezoek.”

 “Vorig jaar bezocht ik het toilet voor een nummertje twee. Ik zal de details wat voor me houden, maar het was een flinke boodschap. Verder was het eigenlijk een heel normaal toiletbezoek. Toen mijn vriend en ik ons klaarmaakten om naar bed te gaan, was zijn plan nog niet om te gaan slapen. En ik vond dat absoluut geen probleem. We trokken de kleren van elkaars lijf en de ‘actie’ kon van start gaan. We begonnen eigenlijk in een vrij saai standje, maar op een gegeven moment stelde hij voor om het doggy style te doen. Ik was superhitsig en het was zijn favoriete standje, dus ik ging erin mee.”

Een vreemde wending
“Maar het ging niet helemaal zoals ik zelf had gepland. Ik draaide me om en ging nou ja, klaar zitten. Tot dusver was er nog niets aan de hand. Maar toen gebeurde er niets. Mijn vriend bleef stil en echt aanstalten maken om over te gaan op de daad leek hij ook niet te maken. Ik stond op het moment om aan hem te vragen of er wat is, tot ik hem opeens ‘lieverd…’ hoorde zeggen. Aan de manier waarop hij dat zei, hoorde ik dat er iets niet klopte.”

 

 “Toen ik hem vroeg wat er aan de hand was, trok hij opeens iets tussen mijn billen vandaan. Ik draaide me om en daar stond mijn vriend verbijsterd met een wc-papiertje in handen. Blijkbaar was mijn toiletbezoekje niet helemaal goed verlopen en was het wc-papiertje afgebroken zonder dat ik het doorhad. Ik schaamde me dood! Ik sprong van het bed af en gooide het papiertje snel weg. Ik keek hem heel beschamend aan en hij wist ook niet zo snel wat hij moest doen. Bovendien hing de vlag ook al halfstok dus ik kon merken dat het zijn libido flink had aangetast.”

“We gingen een hele gênante avond zonder actie tegemoet. Ik schaamde me dood en ik wist ook niet zo goed wat ik moest zeggen. Gelukkig is het nu al weer een tijdje geleden en kan hij er wel om lachen. Hij wel. Wanneer hij een grapje maakt of mijn billen wel schoon zijn, kan ik er niet bepaald om lachen, maar gelukkig staat het ons seksleven niet in de weg!” 

Wat is jouw gênantste seksblunder? 

Heb jij ook iets om op te biechten en wil jij dat delen met onZe lezeressen? Dan kun je een mailtje sturen naar vera@ze.nl