Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Waar vrouwen (nog steeds) van dromen

Wonen in een kast van een villa, twee prachtige kinderen en een man à la Nick Bateman die vanuit zijn werk in zijn Mercedes Benz de 10 kilometer lange oprit op komt rijden. Ja, ach. Erover dromen mag altijd, toch?
 
Fantaseren over dat je kunt vliegen, dat je kunt praten met je kat of dat er opeens een wonder is gebeurd en je kunt toveren. Vrouwen hebben zo hun eigen fantasieën en dromen die misschien in werkelijkheid niet helemaal haalbaar zijn. Van de volgende dingen dromen vrouwen (nog steeds).


1. I believe I can fly
Van klein af aan al dromen over dat je kunt vliegen. Of dat je wakker wordt, er een wonder is gebeurd en je ineens bezit over twee prachtige vleugels. I believe I can fly, I believe I can touch the sky!

2. Walk in closet
Voor de ladies onder ons die geen walk in closet hebben, is dit een droom waar wij nog steeds over zwijmelen. Je hebt er niet eens een, maar toch zie je al helemaal voor je hoe je hem precies zou willen hebben. Wie weet ooit! In de toekomst.
 
3. Victoria Secret body
Ja. Dit dus. Misschien iets de voorbarig, maar welke vrouw wil dit nou niet? Wellicht een niet helemaal realistisch life-goal, maar erover dromen kan en mag altijd! Of: move your ass naar de sportschool en go for it!


4. Wereldreis
Ook dit is een droom die niet voor iedereen haalbaar is. Of het geld is er niet óf de tijd is er niet óf het is misschien een andere reden waarom deze droom een fantasie blijft. Geeft niks! Dromen over een wereldreis is alleen al heerlijk.
 
5. Disneyland Parijs
Voor de vrouwen die nog nooit naar Disneyland Parijs zijn geweest, is en blijft deze droom aan je knagen. Zelfs wanneer je de 30 allang bent gepasseerd. Het mag, het is niet erg. En het is ook oké dat je soms nog droomt over het zijn van een (Disney)prinses.


6. Trouwjurk
Grote kans dat het jou zeker nog een keer zal overkomen, trouwen in de mooiste jurk op aarde. Maar voor de ladies die nog niet het huwelijksbootje in zijn gestapt, is dromen over die gigantische perfecte trouwjurk heerlijk!
 
7. Toveren
Fantastisch! Dat je in bed ligt, geen zin hebt om op te staan en zo even een pracht van een ontbijt op bed tovert. Of een deleteknop tevoorschijn toveren en dat verschrikkelijke awkward scenario van gisteren regelrecht de prullenmand in deleten. Tot nooit meer ziens awkward moment.


8. Praten met dieren
Voor de kattenvrouwtjes onder ons (en alle andere dierenliefhebbers), geef maar toe dat je hier weleens op gehoopt hebt. Nieuwsgierig blijven we nog steeds naar wat onze kat denkt wanneer jij hem te laat eten geeft of hem een dikke knuffel geeft.
 
9. Een à la Nick Bateman
Hm, ja… Ach. Fantaseren en dromen over die onbereikbare, woest aantrekkelijke vent a la een Nick Bateman. Moet kunnen, toch? Dat het niet geheel realistisch is, maakt allemaal niet uit. Het is oké.
 
Waar droom jij (nog steeds) van?