Mama
Mama

Wait, what?! Masturberen tijdens je bevalling helpt tegen de pijn


De bevalling is niet bepaald iets waar wij naar uitkijken. Horrorverhalen over een pijnlijke rug, pijnlijke benen, pijnlijke buik en een pijnlijke doos zijn nu niet bepaald gezellig. Wat je kunt doen om de pijn te verlichten? Masturberen! 
 
Wanneer je loopt te puffen momenten voordat je je kind op de wereld zet, moet je niet denken aan een potje masturberen. Nee, dat kind moet er gewoon uit. Pronto! Daarna ben je hopelijk snel verlost van de pijn. Of je slaat aan het doe het je zelf-en. Volgens deze dame is dat namelijk dé remedie tegen die verschrikkelijke weeën.  


Pijn verweren? Potje masturberen! 
De 30-jarige Angela Gallo hoefde geen ruggenprik. Nee, deze dame vond een natuurlijk middeltje tegen de pijn: masturberen. De Australische deed een uitgebreid verslag op haar blog. “Bevallen en seks werken bijna exact hetzelfde”, schreef ze. Euh, wat? Een potje rampetampen lijkt ons toch wel wat aangenamer dan bevallen. 


“Onze vagina zwelt op, de bloedtoevoer wordt verhoogd, we kreunen, bewegen met onze heupen, onze ademhaling versnelt en we beginnen te zweten. Het is een heilig en intiem moment. Een orgasme en een vrijpartij zijn daardoor bijna dezelfde ervaring”, vervolgt ze haar verhaal. De Australische dame vertelde dat ze het helemaal niet raar vond om te masturberen. En op zich is soloseks helemaal niet raar. Maar het is toch wel een euh… vrij uniek om dit te doen tijdens je weeën. Angela noemde het pruimduimen een instinctieve manier om de pijn te bestrijden. Tsjah… Ieder z’n ding laten we maar zeggen. 
 
En, zou jij dit proberen tijdens je bevalling?