Verrukkelijke Fudge Brownies

Eten door Christel
Luie foodies, opgelet! Vind jij het heerlijk om een brownie, die net uit de oven komt, op te peuzelen, maar vind je het bakken altijd zoveel werk? Flans deze brownie dan eens in elkaar. Hij is ontzettend lekker en erg makkelijk om te maken! 
 
Dit recept is ideaal voor een lazy Sunday, thanks Comfort Snacks! Het is geen rocketscience om deze brownie te bakken. Zo makkelijk als deze snack is in elkaar te flansen is, zo smakelijk is-ie. Genoeg gekletst, tover snel je bakblik tevoorschijn en ren naar de supermarkt om de ingrediënten in te slaan! 

 
Wat heb je nodig?
- 300 gram pure chocolade (75% cacao is het beste) 
- 60 gram ongezouten roomboter
- 4 eieren
- 270 gram bruine suiker
- 150 gram bloem
- 70 gram pecannoten (optioneel)
- Scheutje vanille extract
- Snufje zout
 
Dit moet je doen: 
1. Verwarm je oven voor op 180 graden.
2. Breek de chocolade in stukjes en smelt dit in een schaaltje boven een pannetje water samen met de boter. 
3. Klop de suiker met de boter tot het licht en fluffy is.
4. Voeg de bloem, bruine suiker, zout en vanille-extract aan het eimengsel toe. Roer dit door.
5. Doe de pecannoten in een keukenmachine en maal net zo lang tot de pecannoten een structuur van zand hebben. Voeg dit toe aan je browniemix.
5. Schenk de gesmolten chocolade bij het beslag en klop dit net zolang tot je geen klontjes meer ziet en het een egaal mengsel is.
6. Schenk nu je beslag in een ingevette blik. Als je geen brownieblik hebt, kun je ook gewoon een springvorm gebruiken.
7. Zet je brownieblik voor 25 minuten in de oven en laat ‘m daarna goed afkoelen.
 
Eet smakelijk!