Seks & relaties / Seks
Seks

Tindergebruikers hebben twee keer zoveel kans op een soa


Door online datingapps als Tinder lijkt een potje rampetampen met slechts één swipe dichtbij. Een paar hete berichtjes verder en je brengt de nacht niet alleen door. Jammer genoeg stijgen met al die lusten ook de lasten. 
 
In the heat of the moment kunnen jij en je lover nog weleens vergeten om zijn pielemans te voorzien van een regenjasje. Geen probleem, jullie zijn al eeuwen samen en je bent braaf aan de pil. Maar wanneer je datzelfde probleem hebt tijdens een wilde onenightstand ben je verder van huis.
 

 
Soa
Volgens een onderzoek uitgevoerd door de website MedExpress.co.uk is de kans dat je via Tinder een soa oploopt vele mater groter dan dat je via een andere weg een leuke vent vindt. Er deden 2899 jongeren van 18 jaar oud aan het onderzoek van de website mee.
 
Dubbel zoveel kans
Maar liefst 76 procent van respondenten die actief is op Tinder meldt dat hij of zij een soa heeft. Dat percentage staat tegenover slechts 28 procent van de jongeren die de online datingapp niet gebruikt. Wanneer je dus via Tinder aan je gerief komt, heb je twee keer zoveel kans een soa op te lopen. Wow, wij zijn in shock
 
Voorzorgmaatregelen 
Hebben deze cijfers je niet van je stuk gebracht en ga je stug door met die spannende Tinderdates? Een pakje condooms will do the trick.  

Heb jij weleens een soa gehad?