Waarom fitte mannen beter zijn in bed

Sport & gezondheid door Elsemieke
Guys die regelmatig een bezoekje brengen aan de sportschool zijn wel gewend aan niveautje topsport. Ook tussen de lakens dus… Fitte mannen die goed in hun vel zitten zijn hartstikke sexy en kunnen ook beter presteren. We like!

Als het op een potje hot and steamy aankomt willen we allemaal wel een afgetrainde vent in bed. Een flinke portie slaapkamerpret is voor hem niets vergeleken bij al dat zweet dat hij in de sportschool vergiet. Dit is waarom fitte mannen beter zijn in bed.  

 
Aantrekkingskracht
Een fitte guy ziet er gewoon hartstikke goed uit, toch?! Dat kan niemand ontkennen. Die aantrekkingskracht kan ons net dat extra zetje geven om hem de kleren van het lijf te scheuren. 
 
Verschillende standjes
Door zijn uithoudingsvermogen heeft hij zoveel energie dat hij meerdere standjes met je uit wil proberen. Voor hem geen standaard vanilleseks, hij blijft gemotiveerd om samen met jou op ontdekkingstocht te gaan. 

Flexibiliteit
Een fit lichaam is vaak een flexibel lichaam. Dat is altijd een extraatje, toch? Hoef jij tenminste niet elke keer onderop te liggen. Oelala
 

 
Tweede ronde
Nog niet tevreden na een potje hot and steamy? Een extra rondje is voor een fitte man geen probleem. Als hij zich meerdere keren per week suf rent en in de gewichten hangt, denk dan maar eens aan alle mogelijkheden in de slaapkamer. 
 
Een winner
Jouw getrainde vent wil gewoon altijd winnen. Door al dat sporten is hij competitief ingesteld. Wie is er klaar voor wat hete seksspelletjes?
 
Optillen
Hij is hartstikke sterk, dus hij tilt je met slechts één van zijn gespierde armen de lucht in. Ideaal voor staande seks, bijvoorbeeld in de douche... Nee hoor, hij zeurt niet over de kramp in zijn bovenbenen. 


Zweet
Jouw atletische lover vindt het niet erg om zich tijdens de seks tot het uiterste te drijven. Doet hij immers vaak genoeg tijdens zijn wekenlijkse rondje in het bos of tijdens een uurtje met de touwen spelen in de gym
 
Zelfvertrouwen
Hij ziet er goed uit en is daar ook trots op. Daar is niets mis mee, want iemand met een gezonde portie zelfvertrouwen straalt sexappeal uit. Krijgen wij vrouwen slappe benen van... 

Wie is jouw favoriete fitguy?