Waarom sporten met je lover heerlijk is

Sport & gezondheid door Elsemieke
Vriendlief en jij doen massa’s leuke dingen samen, maar heb je er ook weleens aan gedacht om je samen in het zweet te werken? Samen sporten kan je relatie een echte boost geven. En dan bedoelen we niet alleen tussen de lakens… 
 
Het is misschien niet zo sexy als vriendlief dat heftige bezwete gezicht van je ziet, maar samen sporten heeft echt wel zijn voordelen. Zowel in bed als op andere vlakken. We geven je negen redenen om mister loverlover de volgende keer aan zijn haren naar de sportschool te trekken!
 

Bron
 
1. Al dat getrain op de loopband of in het park levert je een hoop zweet op. En van de geur van een gezonde portie zweet krijg je vanzelf zin in een lekkere cooling down onder de douche...
 
2. Het is sexy als hij bezig is met zijn lichaam in shape brengen. Kan jij vanaf je loopband lekker naar hem gluren als hij in de sportschool aan de gewichten hangt. 

3. Je haalt het beste in elkaar naar boven. Een portie concurrentie is goed voor jullie relatie, dat houd je scherp. Je stimuleert elkaar om er net een stapje bovenop te doen. 
 
4. Jullie kunnen elkaar aanmoedigen en elkaar naar de sportschool slepen. Met z'n tweeën heb je extra motivatie om ’s avonds nog van die bank af te komen. 
 
5. Je seksleven verbetert omdat je meer energie krijgt. Door dat sporten verbetert je zelfbeeld en als je je zelfverzekerd voelt krijg je ook meer zin om tijd in de spannende plekjes op het lichaam van je lover te steken.
 
6. Als je op het punt van opgeven staat kan vriendlief je aanmoedigen om niet de handdoek in de ring te gooien. Zet je net een stapje extra, want je wil niet opgeven waar hij bij is.
 
Bron
 
7. Je brengt quality time samen door. Jullie zijn beiden druk, dus dan is een uurtje sporten samen echt even een extra momentje om bij elkaar te zijn. 
 
8. Als jullie irritaties hebben onderling dan kunnen jullie nu stoppen met bekvechten. Tijdens een flinke hardloopsessie rennen jullie die irritaties er zo uit. 
 
9. Wanneer je je lover na twee uur beulen in de sportschool nog steeds aantrekkelijk vindt dan weet je dat het goed zit!

Om je lichaam sterk en gezond te houden, is het natuurlijk erg belangrijk dat jij genoeg vitaminen binnenkrijgt. Wanneer jij en je lover jullie dus samen in het zweet gaan werken, moeten jullie zorgen voor voldoende vitamines!  

Sport jij weleens samen met je lover?