Beauty pareltjes die jij moet hebben

Beauty door Sascha
Vrouwen blijven vrouwen, en vrouwen houden nou eenmaal van fijne beautyproducten. Of het nou gaat om je huid, haar of lichaam, het is allemaal meer dan welkom. Och beautyland toch, wat houden we toch van je. Lees snel verder en enjoy!

 
Om de zoveel tijd worden er weer nieuwe producten gelanceerd, en wij hebben een paar pareltjes gevonden! Scrol als de wiedeweerga naar beneden en geniet van deze fijne dingetjes! 

 
La Crème Douce Démaquillante – Absolution Creative Apothecary
Deze milde reiniging is perfect geschikt voor een gevoelige en/of droge huid. De hele dag door wordt ons mooie huidje geconfronteerd met afvalstoffen, verontreiniging etc. Het reinigen van je huid is daarom dan ook zeer belangrijk! ‘La Crème Douce Démaquillante’ reinigt oog-, gezicht- en lip-make-up.
 
Firming Eye Cream – Mineral Skin Cosmetics
Ogen zijn de spiegels van de ziel en de huid rondom je ogen vertelt vaak als één van de eerste jouw ware leeftijd. Deze milde oogcrème regenereert de huid van de tere oogcontouren intensief en optimaliseert het natuurlijke vochtniveau. Eindresultaat: opvallend, verstevigde, veerkrachtige en jeugdige huid rondom je ogen. We want that!
 
430 D-Tox Cooling Gel – Maria Galland Paris
Deze verkoelende gel die de microculatie en zo ook de huideigen processen ondersteunen, is een pareltje als je het hebt over fijne beautyproducten. Extracten in deze lichte textuur, bevorderen de afbraak van lichaamsvreemde stoffen. Oh en het verkoelende effect is nóg intensiever na het douchen.
 
Vitamin Energizer – Annemarie Borlind Natural Beauty
Heb jij een vermoeide en vale huid? Misschien is dit dan het juiste beautypareltje voor jou! Dit product is vitaliserend, verfrissend en vol met vitamines. Ingrediënten in dit product stimuleren een vermoeide, vale huid en hebben een anti-oxidatieve werking voor een frissere uitstraling. We love it!
 
Anti Wrinkle – PBSerum
Een heerlijk serum dat rimpeltjes tegengaat! Deze dagelijkse behandeling zorgt voor een verjongende, rimpelloze huid. De ingrediënten gaat tot diep in de huid en zijn zeer toegankelijk als het gaat om een antirimpelwerking.
 
Hyaluric Acid Gel Concentrate – Biodroga MD
Deze gel is een intensieve gel die zeer goed is voor het vochtgehalte. De gel doet wonderen voor een uitgedroogde huid. Het maakt jouw huidje tastbaar verzachtend, net wat we nodig hebben! Droge lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Dus wil jij ook gebruik maken van deze mooie producten? Vraag er dan naar bij jouw schoonheidsspecialiste! 

Zie jij tussen bovenstaande beautyproducten een pareltje voor jezelf staan?