Opmerkingen die biseksuele chicks niet meer kunnen horen

Relaties door Elsemieke

Je eet van twee walletjes, kunt niet kiezen of zoekt eigenlijk gewoon een excuus om vreemd te gaan. Als je bi bent krijg je vaak bijzondere vragen naar je hoofd geslingerd. En nee, je gaat écht niet vertellen hoe seks met een chick is… Vandaag, donderdag 23 september, is Bisexual Day. Een mooi moment om extra bewustzijn te creêren.

biseksuele chicks

7 vragen om NIET te stellen aan een biseksuele vrouw

Dat de meeste mensen elkaar graag in hokjes plaatsen is een feit. Biseksualiteit is vaak iets wat totaal geen duidelijkheid schept. Uit verwarring en onwetendheid krijgen chicks die op beide geslachten vallen vaak met de raarste situaties te maken. "Wat doe je eigenlijk als je een vriendin hebt? Elkaars haren vlechten?" Dit zijn 7 vragen die je beter niet aan een biseksuele vrouw kunt stellen.

1. “Heb je niet constant het gevoel dat je iets tekort komt?" Hmm, als jij tot over je oren verliefd bent op je nieuwe mister loverlover dan voelt dat toch ook niet alsof er iets beter zou kunnen? Same for the bisexual!

2. "Als je bi bent ga je sneller vreemd, toch?" Ja, want als biseksueel zal het wel veel moeilijker zijn om monogaam te blijven. Dan heb je zoveel keuze, dan moét je haast wel cheaten... Geen twijfel over mogelijk.

3. "Wauw, hoe is het nou om van twee walletjes te eten?" Elke open minded vrouw heeft deze opmerking waarschijnlijk weleens naar haar hoofd geslingerd gekregen. Je weet gewoon niet wat je wil! Right…

4. "Hoe is het nou om seks te hebben met een meisje? Is dat echt zoveel anders dan met een vent?" Nee hoor, dit gesprek gaat NIET plaatsvinden, dat is none of your business. Als je toch het zo nodig wil weten: het gaat in ieder geval niet zoals in je favoriete pornofilm.

5. "Is het echt waar dat twee vrouwen bij elkaar vaker klaarkomen dan een heterostelletje?" Helaas, ook hierbij zal je het moeten doen met je eigen beleving. Zucht.

6. "Sta je open voor een trio?" Ho, stop! Hartstikke logisch hoor, om aan te nemen dat je als bisekusele chick altijd open staat voor een trio... Het liefste gaat ze nog met drie mensen tegelijk naar bed, why not?!

7. “Waarom kom je niet gewoon uit de kast? Het geeft niet hoor, ik ken ook iemand die lesbisch is.” Don't. Ever. Do it. Dat is dé dooddoener van de eeuw. Jahoor, stiekem durf je er gewoon niet voor uit te komen dat je gay bent... Biseksualiteit is lekker veilig.

Maak jij je weleens schuldig aan een van deze opmerkingen?

 

Lees ook: 6 misverstanden over biseksualiteit