Deze leugens gebruiken mannen om je in bed te krijgen

Intiem door Elsemieke

Het mannelijke geslacht gaat behoorlijk ver om een chick te verleiden tot een potje hot and steamy. Van “ik doe niet aan seks op de eerste date” tot het bekende “zou je wel zo laat nog alleen naar huis fietsen?” They’ve been there. 

Mannen zijn echte jagers. Ze lijken er haast een sport van te maken om een mooie vrouw als jij te verleiden tot een stomende nacht in hun liefdesnestje. Een bootycall is snel gemaakt! Dit zijn de leugens die mannen gebruiken om een chick in bed te krijgen. 


1. “Ik doe niet aan seks op de eerste date.” Een vent met principes vinden we stiekem heel erg aantrekkelijk. De verleiding om hem op andere gedachten te brengen is dan wel heel groot…

2. “Mijn genotsknots is behoorlijk uit de kluiten gewassen.” Om de vrouw van hun dromen te verleiden tot een nachtje wilde seks zal een vent graag een paar centimeters bij hun geslachtsdeel kletsen.

3. “Is het wel verstandig om zo laat nog alleen naar huis te fietsen? Het is echt veel veiliger als ik je even breng.” Duidelijker kan haast niet. 
 

 
4. “Mijn overgrootvader was oprichter van de Starbucks." Yeah right mannen, moeten we dat ooit geloven? Stiekem weten kerels heel goed hoe sexy we een man met status vinden, en daar maken ze maar wat graag misbruik van! 
 
7. “Vlees eten is echt barbaars, wie doet nu zoiets?” Zodra een guy merkt dat jouw dierenhart ontiegelijk groot is zal hij daar goed op inspelen.   
 
6. “Ik voel me echt niet fris, zullen we samen douchen?” No more words needed. 


7. “Ik hou van je”. Simpel, maar hartstikke effectief. Wij vrouwen voelen ons nu eenmaal graag verliefd. Liefde en seks gaan bij de meeste vrouwen hand in hand. 
 
8. “Ik heb het koud, zullen we die film verder in bed afkijken?” Echt niet dat je aan het einde van de film geacht wordt zijn liefdesnestje weer te verlaten. 

Op welke manier heeft een vent jou ooit in bed gepraat?