Lifestyle / Reizen
Reizen

Droomplekken voor een weekendje weg met je lover


De zomervakantie staat voor de deur, hét moment voor jou en je lover om er even tussen uit te knijpen. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een onvergetelijke vakantie met je lover? Zie hier wat romantische bestemmingen.

Begint de liefde tussen jouw en je vent een beetje in te dutten? Misschien is het dan tijd voor een romantisch weekend met zijn tweeën. Ga samen op avontuur! Slenteren door schattige steegjes, romantische diners bij kaarslicht en sexytime in een heerlijk groot hotelbed. Waar wacht je nog op!
 

Santorini, Griekenland
Santorini is één van de zuidelijkste eilanden in Griekenland en een populaire bestemming voor een romantisch weekendje weg. Met de witgekalkte huisjes, kerkjes, koepeltjes, vulkaanrotsen en blauwe stranden is Santorini het perfecte decor voor een strandvakantie met je liefde. Niet voor niets werd dit Griekse eiland gebruikt als filmlocatie voor de populaire films als Mama Mia. 
 
 

Lissabon
De Portugese hoofdstad is perfect geschikt voor een weekendje zwijmelen. Neem samen met je lief een trammetje naar de Taag, het oudste gedeelte van de stad. Vlakbij ligt het sprookjeskasteel van São Jorge, waar de romantiek bijna tastbaar is.
 
 

Venetië
Pasta, pizza, cappuccino en ijs, veel ijs! Alleen al voor het heerlijke eten is deze Italiaanse stad een bezoekje waard, liefde gaat tenslotte door de maag. De ruim 400 bruggen en 160 kanalen maken Venetië tot een bijzondere stad. Als je in Venetië bent is een romantische vaartochtje per klassieke gondel niet weg te denken. Zorg dat je genoeg spaargeld bij je hebt, want Venetië is niet goedkoop.
 

Praag, Tsjechië
De hoofdstad van Tsjechië is een verborgen parel in het Oosten van Europa. Het schiereiland Kampa in Tsjechië is verkozen tot meest romantische stadseiland ter wereld. Ga met de speciale kabelbaan naar de Petrinheuvel en geniet van een prachtig uitzicht.
 
 Bron
 
Brugge
Voor een weekendje quality time met je vent hoef je het helemaal niet ver te zoeken. Brugge is één van de romantische steden van onze Zuiderburen en wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd.  De vele bruggetjes en schattige straatjes maken Brugge tot de perfecte stad om te verdwalen met je liefde. En niet geheel onbelangrijk, Brugge is de chocoladestad bij uitstek. Dubbel genieten dus. 
 

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?