Werk aan je killerbody met de 'Healthbox by Faya'!

Sport & gezondheid door Redactie Ze.nl

De zon wordt steeds heter en de dagen weer lekker lang, dus dat betekent maar één ding: tijd om je bikini weer uit het stof te halen! Als je nog niet ready bent om in swimsuit de show te stelen, hebben wij nu iets heel leuks voor je.
 
Waarschijnlijk heb je weleens gehoord van Faya, oud-soapie en leading lady achter het bedrijf My Killer Body Motivation. Met Faya’s trainingsvideo’s werk je aan je eigen killerbody. Als je jezelf helemaal wilt verzekeren van een strak lijf is er nu de speciale ‘Healthbox by Faya’. Deze healthy box vol fijne producten zorgt ervoor dat jij je doel om een killerbody te creëren nog makkelijker kunt behalen. 
 

Dit zit er in de box:
- Faya Cellulite Cup €10,00
- Faya Jumping Rope €10,00
- Kneipp Massage Oil €3,50
- Orthica Magnesium-400 €15,75
- Orthica Fish EPA €14,75
- Orthica Multi 4 All €24,10
- Squalan Pure Facial Oil €15,00
- Body & Fit Giftcard €10,00
- Black Miniroll €10,00
- Sportbay Elastiek €8,00
 
Faya Cellulite Cup
Cellulite op je lichaam, dat zien we liever vandaag dan morgen verdwijnen. Met deze cup masseer je je huid om de dag en per zone doe je dit 7 minuten lang. Zorg dat je veel water drinkt (2 liter per dag) en hou er rekening mee dat je er blauwe plekken van kunt krijgen. Don’t worry, die trekken gelukkig al snel weer weg.

 
Faya Jumping Rope
Touwtje springen is één van de makkelijkste manieren om aan je summerbody te werken. Je kan het op elk moment doen en afgezien van de aanschaf van een touw is het nog gratis ook! Wist je dat je met touwtje springen 1300 calorieën per uur kunt verbranden? Springen maar! 

 
Kneipp Massage Oil 
De massage olie van Kneipp zit vol met plantaardige en etherische oliën. Dat is de perfecte tussenstof omdat die heel makkelijk en snel in je huid trekt. Pluspunt: het ruikt ook nog eens hartstikke lekker! De olie is perfect te gebruiken in combinatie met de cellulite cup.

 
Orthica-pillen
De box bevat maar liefst drie soorten Orthica-pillen. Magnesium -400, Fish EPA en Multi 4 All. De magnesiumpillen zijn goed voor je spieren en zenuwstelsel. Ook is het heel goed voor je energiestofwisseling. De omega-3 vetzuren EPA en DHA in de Fish EPA pillen zijn belangrijk voor de vetstofwisseling. Visolie is ook ideaal als je weerstand een oppepper kan gebruiken. En de Multi 4 All is een flinke aanvulling op de vitaminen en mineralen uit je dagelijkse voeding.  


 
Squalan Pure Facial Oil 
Squalan Pure is ideaal als je bezig bent met een healthy lifestyle. Deze gezichtsolie heeft maar één ingrediënt die je kunt zien als de meest gezonde voeding voor je huid. Dit ingrediënt lijkt op een stof die we van nature in onze huid hebben en helaas minder wordt naarmate we ouder worden. Door dit weer aan te vullen komt je huid weer in balans. Ideaal voor na het sporten!


 
Body & Fit Giftcard 
Met deze fijne cadeaukaart kies je zelf een handig product bij Body&Fit. Deze waardebon van €10,- kun je vrij besteden in de webshop. Van voedingsproducten tot sportartikelen, alles voor een killerbody vind je bij Body&Fit. Gebruik de unieke code op de flyer bij het afrekenen.

 
Black Miniroll 
Met dit handige product kan je zelf je voetzolen, armen en achillespees masseren. Je wordt er een stuk flexibeler van! Ook vermindert het pijn en spanningen in je spieren, pezen en gewrichtsbanden. De BLACKROLL® MINI steek je makkelijk in je tas en je kan er ook je spieren mee masseren. Kijk voorhandige tips en tricks in de bijgevoegde brochure.

 
Sportbay Elastiek 
Als je droomt van een strakke booty is dit elastiek wel wat voor jou. Handig, want je kunt er bijvoorbeeld ook je armen en buik mee trainen, zelfs als je een newbie bent in de fitnesswereld! Je kunt de elastische banden namelijk op je eigen niveau gebruiken. Je kunt meer dan 100 oefeningen doen met de banden. 

 
De totale waarde van deze box is €121,10, maar jij kunt aan de slag met je killerbody voor slechts €49,95! Tot en met aanstaande woensdag kun je de ‘Healthbox by Faya’ zelfs pre-orderen. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen. Klik hier om de box aan te schaffen! 

Zou jij de favorieten van Faya aanschaffen om te werken aan je killerbody?