Lifestyle
Lifestyle

Maak het verschil als powervrouw bij Defensie

Als klein meisje wilde je de wereld redden. Later zou je een weeshuis opzetten of op z’n minst een opvang beginnen voor zielige zwerfhondjes uit je buurt. Dat is er niet van gekomen, maar toch is er zeker nog iets wat je wel kunt doen.

Wanneer je een kind vraagt wat ze wil worden als ze later groot is, dan noemt ze waarschijnlijk iets als dierenarts, kapster of dolfijnentrainster. Super schattig natuurlijk, maar serieus nagedacht over dit antwoord heeft een kind natuurlijk nog niet. Was jij vroeger dat meisje dat liever in de bomen klauterde dan dat je met de barbies speelde? En breng je je vrije tijd tegenwoordig liever sportend door dan op de bank voor de tv? Als jij je hierin herkent moet je snel even verder lezen. Yes, óók als je af en toe cheat met een lekker relaxed avondje, don’t worry!
 
 
Het verschil maken
Hoe lastig is het om dé baan te vinden waar je altijd al van droomde? Naast een goedgevulde portemonnee wil je ook graag je steentje bijdragen aan een betere maatschappij, maar het blijft waarschijnlijk lastig hoe je dat precies moet doen. Misschien ken je wel iemand in je omgeving die dit verschil ook daadwerkelijk maakt. Wat dacht je van een kennis die burgerlevens redt als militair of een ander familielid als arts is in rampgebieden. Mannenwerk, zal je misschien denken. Niets is minder waar!

Sportief en nuchter
Als nuchtere Hollandse dame heb je misschien niet direct gedacht aan een baan bij Defensie, maar eigenlijk zouden meer meiden dat juist moeten doen! Als je stevig in je schoenen staat en op zoek bent om een verschil te maken in deze wereld ben je bij hen zeker aan het goede adres. Natuurlijk moet je er wel een sportieve levensstijl op na houden, maar van een powervrouw als jij verwachten we niets anders. You rock!
 

In samenwerking met Defensie
 
Een kijkje achter de schermen
Ben je benieuwd geworden of werken bij het Ministerie van Defensie jouw nieuwe dreamjob kan worden? RTL5-presentatrice Tess Milne helpt je een handje op weg op haar YouTube-kanaal TESSTen. In haar vlog interviewt ze verschillende stoere dames die in deze mannenwereld aan de slag gaan. Handig als je benieuwd bent naar wat werken bij Defensie inhoudt! Kijk op werkenbijdefensie.nl voor een extra dosis informatie.

Ben jij benieuwd geworden naar een baan bij Defensie?