De stralende babybuik van Carice!

Mama door Sascha
Als we ook maar even oog in oog staan met een mooie babybuik, gaan onze eierstokken al rammelen. Om nog maar niet te spreken over kleine rondrennende dreumesjes. Ook van de babybuik van Carice van Houten gaan we spontaan stralen!

 
Zwangere vrouwen stralen iets prachtigs uit. Misschien ligt het aan die mooie zwangerschapsglow of misschien ligt het gewoon aan die fijne babybumb. Ook Carice straalt als moeder in spé. Dat heeft ze gisteravond maar weer bewezen tijdens een uitreiking.


Babybuik

Carice heeft inmiddels alweer een flinke buik en inderdaad, die mag zeker gezien worden! Gisteravond pakte ze haar momentje om deze prachtige buik te showen toen ze aanwezig was bij de uitreiking van de Johan Kaart Prijs in het DeLaMar Theater in Amsterdam.
 
Herfstbaby
Wanneer Carice en Guy Pearce hun kindje zullen verwachten, is een little secret. Wel zal het hoogstwaarschijnlijk een herfstbaby worden. Helaas moet het liefdeskoppel elkaar momenteel nog even een tijdje missen, want Guy zit in het buitenland voor opnames van zijn nieuwe film.
 
Ben jij op zoek naar de mooie foto’s van de babybuik van Carice? Klink dan hier!