Hiervoor schamen we ons het meest als het op seks aankomt

Intiem door Elsemieke

De een kan niet wachten tot ze weer met haar lover naar grote hoogtes kan stijgen, maar de ander vindt seks maar een gênante bedoening. Heb ik niet te veel putjes in mijn billen en hoe zien mijn billen er in dit licht eigenlijk uit? 
 
Een potje hot & steamy met je lover is iets heel natuurlijks. Het is dé manier om je liefde te bezegelen, maar soms heb je ook gewoon zin om even alle stress eruit te gooien. Zo denkt niet iedereen erover, want sommigen krijgen juist een stressaanval als ze alleen al denken aan de horizontale tango. Super Online Doctor vroeg zich af hoe dat nu precies zit met die onzekerheid tussen de lakens. 


Bron
 
In the heat of the moment
Superdrug Online Doctor nam de top sekszorgen van 2.000 mannen en vrouwen onder de loep. In de top staat absoluut de angst om een vervelende soa te krijgen van degene met wie je in the heat of the moment het bed gedeeld hebt. Andere serieuze zorgen hadden de deelnemers over ongewenste zwangerschappen en orgasmes, of liever gezegd; het gebrek daaraan. Ook vragen ze zich regelmatig af of hun partner hen nog wel aantrekkelijk vindt. 
 
Te veel haar
Het blijkt dat mannen zich het meeste zorgen maken over soa’s door een gebroken condoom, maar ook is de angst groot dat hun lover geen orgasme krijgt tijdens het intieme momentje. Vroegtijdig klaarkomen werd zeker ook genoemd bij de grootste zorgen in bed. Wij zijn het daar zeker mee eens, want ook een gebroken rubbertje staat hoog op het panieklijstje van de vrouwen. Zowel mannen als vrouwen vragen zich af of hun lichaamshaar wel zo sexy is. Tijd voor een nieuw scheersetje misschien?

Wat is jouw gênantste moment in bed?