Liefde / Intiem
Intiem

Dit is hét nieuwe anticonceptiemiddeltje voor mannen


Soms worden we gek van dat gehannes met condooms en ook die anticonceptiepil is niet alles. Toch slikken we die pilletjes maar braaf, want van onze lover hoeven we niets te verwachten. Alhoewel… daar kan nu verandering in komen!

Als je weer eens bij je vent klaagt over al die hormonen die je elke dag moet slikken, komt hij niet veel verder dan ‘het is niet anders’. Jullie hebben immers beiden een hekel aan de rubbertjes en dat weet hij maar al te goed. Voortaan komt hij niet meer weg met dat argument, want er komt namelijk een heus anticonceptiemiddeltje voor mannen aan! 
 
 
Dick-click
Yes ladies, jullie horen het goed. De Duitse uitvinder Clemens Bimek heeft iets uitgevonden waar wij wel oren naar hebben. Gooi die anticonceptiepillen en condooms maar in de prullenbak, want met de zogenaamde ‘dick-click’ kan je de spermacellen van je lover aan en uitzetten. Handig als je nog niet klaar bent voor een gezinnetje! Een nadeel: je liefje moet dan wel onder het mes, want deze zaadklikker moet operatief ingebracht worden. 
 
Definitief 
De ‘dick-click’ wordt zo in de intieme zones van je boyfriend gemonteerd dat de stroom met spermacellen stopt zodra het klepje dicht is. Zijn witte goedje komt er dus nog wel uit, maar er zitten geen cellen in die je kunnen bevruchten. Een guy kan door deze operatie de rest van zijn leven zijn zaadcellen reguleren door de klep van de schakelaar om te zetten. Daar komen verder geen hormonen of medicijnen aan te pas. Klein puntje: de operatie is onontkoombaar, dus als je vent zich bedenkt heeft hij wel een probleem.

Wat vindt jij van anticonceptiemiddelen voor mannen?