Liefde / Intiem
Intiem

Sommige vrouwen gaan wel heel ver voor een heftiger orgasme


Let’s face it: als vrouw bereik je minder easy een hoogtepunt dan je zou willen, hoe hard je lover ook z’n best doet. Het zou fijn zijn als we wat sneller konden climaxen! Dat kan nu echt, alleen niet op een hele smakelijke manier…
 
De hippe vaginatrends slaan je haast om de oren. Van een massage van je punani om zelfverzekerder te worden tot de behandeling die claimt je greppeltje strakker en jonger te maken door je eigen bloed te injecteren. Nu al shocked? Het gaat allemaal nog een stapje verder, want vrouwen betalen namelijk tegenwoordig veel geld om bloed te injecteren in hun clitoris. 
 
 
Pijnloos
Kregen wij al de bibbers toen we hoorden dat er van alles in je vagina geïnjecteerd kon worden, we slaan helemaal stijl achterover bij het horen van de nieuwste Amerikaanse rage. De laatste trend is namelijk het schuiven van een injectienaald in het meest gevoelige gedeelte van je lichaam: je clit. Bij de gedachte alleen al krijgen we het direct benauwd! Doel? Een beter seksleven met heftigere orgasmes. De arts smeert je lady parts in met verdovende crème, dus in theorie zou het zelfs pijnloos moeten zijn. 
 
Vaginaal orgasme
Dit nieuwe middeltje heet The Orgasm Shot en geloof het of niet, het is daadwerkelijk gebaseerd op de wetenschap. Er worden bloedplaatjes uit je lichaam overgebracht naar je little spot, zodat de stamcellen zich daar kunnen vermenigvuldigen. Dit levert je meer weefsel op en dus een grotere kans op dat veelbelovende vaginale orgasme. 

Zou je dit middeltje ooit willen uitproberen voor heftigere orgasmes?