Seks & relaties / Relaties
Relaties

Deze dingen kun je je vriend beter niet vertellen

De sleutel van een goede relatie is eerlijkheid. Het is bijvoorbeeld niet verstandig om je financiële problemen voor hem te verzwijgen. Maar onder de noemer leugentje om bestwil zijn er toch ook nog een paar dingen die je vriend niet hoeft te weten.
 
Het is niet zo dat je geheimen voor hem hebt, maar bepaalde dingen hoeft hij niet te weten. Die zou hij niet willen weten. Alles weten maakt niet gelukkig en dat zal hij beamen als je hem de volgende dingen tóch zou vertellen. 

 
Hoeveel bedpartners je hebt gehad
Wat je allemaal voor je vriend allemaal hebt uitgesproken hoeft hij niet te weten. Het aantal bedpartners dat je hebt gehad voor hem, kan slechts nog maar een getal zijn, maar het kan er ook voor zorgen dat hij een flinke klap in zijn gezicht krijgt als hij het hoort. Bovendien vindt geen enkele man het idee leuk dat zijn vriendin met andere mannen is geweest voor hem.
 
Met wie je de beste seks ooit hebt gehad
Hij weet waarschijnlijk wel dat je niet met je handen boven de deken bleef liggen met je exen, maar als eentje voor een waar vuurwerkspektakel zorgde en hij maar een paar peilen afschiet, hoeft hij dat niet te weten. Seks met iemand van wie je houdt is vaak fijn, maar het kan gewoon gebeuren dat je betere seks met iemand anders hebt gehad. Daar maken wij niet een al te grote big deal van. Hij zou dat helaas wel doen als hij het hoorde. Mooi voor jezelf houden dus. Behalve als je écht de beste seks in je leven met hem hebt gehad. 
 
Dat je eigenlijk eerst voor zijn beste vriend ging
Vrouwen zijn een curieus volkje en het zou best kunnen dat we met hem gingen flirten om de aandacht van zijn vriend te trekken. Logisch is het niet helemaal, maar zo ontactisch pakken we dingen graag aan. Het kan gebeuren dat jij die strategie toepaste bij je huidige vriend en tijdens het flirten ontdekte dat hij toch wel heel erg leuk was.


 
Dat zijn piemel niet de grootste is die je ooit hebt gehad
Mannen en de lengte van hun piemel is vaak een groot ding voor ze. Hoe groot hij is, daar kan hij helemaal niets aan doen. Toch zijn mannen onderling best wel competitief daarin. Je doet er daarom het beste aan om hem niet te vertellen dat hij misschien niet de grootste is die je ooit hebt gehad. Zelfs als hij je ernaar vraagt (op zijn onzekere momenten kan dit namelijk best gebeuren), is het verstandig om je aan het ‘leugentje om bestwil’-principe te houden. 

Wat zou jij je vriend niet vertellen?